«Η καθολική στήριξη μου, από το Ευρωκοινοβούλιο και από όλους τους Ευρωβουλευτές, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και για την πατρίδα μου», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής ΔΗ.ΣΥ. – Ε.Λ.Κ., Λευτέρης Χριστοφόρου.

«Θεωρώ μεγάλη τιμή τόσο για μένα όσο και για τη πατρίδα μου τη Κύπρο, που το Ευρωκοινοβούλιο, στην Ολομέλεια του Στρασβούργου, υπερψήφισε την υποψηφιότητα μου, για το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η καθολική θετική αποδοχή της υποψηφιότητας μου, από όλες τις πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου και από όλους τους συναδέλφους Ευρωβουλευτές, επιβεβαιώνεται από το συντριπτικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όπου έλαβα 549 ψήφους Υπέρ και μόνο 11 αρνητικές ψήφους.

Τονίζεται ότι πριν την καθολική έγκριση της υποψηφιότητας μου, από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, υπήρξε απόλυτα επιτυχής έγκριση της υποψηφιότητας μου, μετά από Ακρόαση μου, στην Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου

Η ισχυρή εντολή που έλαβα από το Ευρωκοινοβούλιο ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός, ότι η ψηφοφορία ήταν Μυστική.

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τους Ευρωβουλευτές για την καθολική στήριξη, την επιδοκιμασία, την επιβράβευση και την θετική αναγνώριση της παρουσίας και του έργου μου, στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίσης εκφράζω τις απέραντες ευχαριστίες μου, στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου, καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου για το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο.»

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του «Πάρκου Χρωμάτων» στην Πάφο
Επόμενο άρθροΚαι 4ο Airbus A320 στον στόλο της TUS Airways