Αμερικανικά κεφάλαια και γαλλική εσωτερική διακόσμηση
εισαγάγουν το Londa σε μια νέα εποχή

 

Το Londa, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Κύπρου που έχει καταγραφεί στη μνήμη του κοινού ως ένας χώρος κομψότητας, πολυτέλειας και άψογου στυλ, είναι έτοιμο να εισέλθει σε μια νέα εποχή, χάρη σε Αμερικανικά κεφάλαια και γαλλική εσωτερική διακόσμηση. Υπό νέα ιδιοκτησία και διαχείριση, το Londa θα μετατραπεί από ένα μπουτίκ ξενοδοχείο σε μια πολυτελή και ανεπιτήδευτη παραθαλάσσια οικιστική ανάπτυξη, καθώς παραμένει αναλλοίωτο σύμβολο πρότυπου κομψότητας και υψηλής ποιότητας.

Με μια αφοσιωμένη ομάδα από απαιτητικούς επισκέπτες να επιστρέφουν κάθε χρόνο, μαγεμένοι από την παραθαλάσσια τοποθεσία του και την πολυτέλεια που προσέφερε, η ζήτηση εξύψωσε και καθιέρωσε την εμπειρία του Londa, ως ένας επιβαλλόμενος προορισμός στις προσωπικές ανάγκες των επισκεπτών ολόχρονα.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την έμπνευση των νέων ιδιοκτητών και διαχειριστών, των εταιρειών York Capital Management (YCM) και Elements Capital Management (ECM), να μετεξελίξουν το Londa από ένα ξενοδοχείο 5-αστέρων σε ένα έργο υψηλών προδιαγραφών με μόνιμες πολυτελείς κατοικίες. Η YCM είναι διεθνής  επενδυτικός οργανισμός με κεφάλαια υπό διαχείριση  ύψους $12 δις, που επικεντρώνεται σε επενδύσεις ειδικού σκοπού. Αντίστοιχα, η ECM είναι εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων που επικεντρώνεται  σε επενδύσεις πιστωτικών ευκαιριών. Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί σε πλειάδα συναλλαγών, τα τελευταία 4 χρόνια και έχουν καθιερώσει ένα επιτυχημένο ιστορικό ως ειδικοί αναδιάρθρωσης και αναστροφής   στην περιοχή.

Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν επιτύχει να δεσμεύσουν τις υπηρεσίες ενός από τους πιο διάσημους διακοσμητές εσωτερικών χώρων της Γαλλίας, τον περίφημο Thierry Lemaire – μια συνεργασία που θεωρείται μοναδική στο είδος της για τα επίπεδα της εγχώριας αναπτυξιακής αγοράς. Με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο από κολοσσιαία έργα όπως το Παλάτι του Élysée, ο σχεδιαστής του Παρισιού αποτελεί ένα από τα δυνατά και αποκλειστικά πλεονεκτήματα του έργου. Ο Thierry Lemaire προσδίδει σημαντική καλλιτεχνική αξία στο έργο «The Residences by Londa» αποπνέοντας αισθησιακό μοντερνισμό και ακραία εκλέπτυνση.

Το έργο θα αναπτυχθεί με βάση τα υψηλότερα πρότυπα με έμφαση στην ασφάλεια, με τους ένοικους των αποκλειστικών παραθαλάσσιων κατοικιών να είναι κάτοχοι ενός ακινήτου που η αξία του θα παραμένει ανθεκτική στις εκάστοτε διεθνείς οικονομικές διακυμάνσεις. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αποτελεί την πιο αξιοθαύμαστη και αψεγάδιαστη ανάπτυξη της Κύπρου, το «The Residences by Londa» είναι μια από τις ελάχιστες επενδυτικές ευκαιρίες που εξαιρείται από τον ΦΠΑ – ένα ισχυρό πλεονέκτημα που την αναδεικνύει ως μια πολύ ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.

Το «The Residences by Londa» θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της νέας αυτής εποχής, παραμένοντας ένα ιστορικό και εμβληματικό ορόσημο για το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροGreek Freak: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία του Αντετοκούνμπο
Επόμενο άρθροΠαγωμένο τσάι Pokka στην κυπριακή αγορά από την Laiko Cosmos