Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, πραγματοποίησε στις 17 Νοεμβρίου στη Λεμεσό, τη Μηνιαία Συνάντηση Μελών του, κατά τη διάρκεια της οποίας Εταιρείες-Μέλη του, ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες που απερχόμενου μήνα και για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ναυτασφαλιστική αγορά.

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Malcolm Godfrey, Head του P&I, και Wayne Godfrey, Director του P&I, από την εταιρεία Arthur J. Gallagher (UK) Ltd, ειδικοί στον τομέα της ναυτασφάλισης προσκλήθηκαν να παρουσιάσουν τις επερχόμενες ανανεώσεις ασφάλιστρων για το 2022-2023 των Αλληλασφαλιστικών Οργανισμών Προστασίας και Αποζημίωσης (P&I Clubs) αλλά και το μελλοντικό τοπίο και προκλήσεις, με θέμα “Forthcoming P&I Renewal – Are we heading into a Perfect Storm?”.

Σύμφωνα με τους κυρίους Godfrey, στις ανανεώσεις για το 2022-2023, αναμένεται μια γενική αύξηση για την επαναφορά ισορροπίας εγγυήσεων, προσθέτοντας ότι, τα P&I Clubs, έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια διαφύλαξης της αγοράς και αντιμετώπισης μελλοντικών προκλήσεων.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤρεις θεατρικές παραστάσεις έρχονται στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας
Επόμενο άρθροΟι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν το έναυσμα για τους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς