Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η «κάθοδος» της αλυσίδας Κωτσόβολος στην Κύπρο, αφού εντοπίστηκαν από τη διοίκηση της εταιρείας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών τα κατάλληλα σημεία στο νησί, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία των καταστημάτων από το δεύτερο μισό του έτους.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο κατάστημα Κωτσόβολος θα λειτουργήσει στην καρδιά της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’.

Σύμφωνα με κυπριακά Μέσα, η θυγατρική εταιρεία του βρετανικού ομίλου Dixons, Carphone, έχει υπογράψει συμφωνία με ιδιοκτήτες τριώροφου κτηρίου το οποίο βρίσκεται επί της γωνίας Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ και Μνασιάδου στη Λευκωσία, για τις ανάγκες στέγασης του καταστήματός της.

Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω ακίνητο στεγαζόταν στο παρελθόν το πολυκατάστημα του Ομίλου CTC με την ονομασία Avenue, το οποίο μεταγενέστερα μετονομάστηκε σε Debenhams και έκλεισε οριστικά το 2013.

Παλαιότερα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι και η Olympia Group ενδιαφερόταν για το συγκεκριμένο ακίνητο προκειμένου να αποτελέσει έδρα ενός νέου καταστήματος MediaMarkt, το οποίο επίσης αναμένεται να κάνει το… ντεμπούτο του στο νησί μέσα στη χρονιά.

Παράλληλα η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό, το οποίο αναμένεται να στεγαστεί σε διώροφο κτίριο που βρίσκεται στην κεντρική Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου. Το συγκεκριμένο ακίνητο, στο οποίο μέχρι πρότινος στεγαζόταν η εταιρεία iq option, είναι μοντέρνας αρχιτεκτονικής και έχει εμβαδόν 2600 τ.μ.

Το άνοιγμα και των δύο καταστημάτων έχει δρομολογηθεί μέχρι το τέλος του α’ εξαμήνου, ενώ τη δεδομένη στιγμή «τρέχει» η διαδικασία αναζήτησης προσωπικού που θα στελεχώσει τα καταστήματα.

Για ποιες 7 θέσεις ψάχνει προσωπικό σε Λευκωσία και Λεμεσό:  Διευθυντικό στέλεχος, Σύμβουλο πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας και συνδέσεων, Τεχνικό smartphones και laptops, Αποθηκάριο, Ταμίας, Σύμβουλο πωλήσεων, B2B advisor

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροNέο μενού για πρόγευμα και brunch από το wagamama
Επόμενο άρθροΠάρε τη ζωή σου στα χέρια σου… be a game changer