Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης (στη θέση δασκάλου/ας δημοτικής εκπαίδευσης – μόνιμους/συμβασιούχους/αντικαταστάτες/αδιόριστους εγγεγραμμένους στους καταλόγους της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας) για την παροχή υπηρεσιών ενός/μίας (1) δασκάλου/ας στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η οποία αφορά εκτέλεση διδακτικών καθηκόντων για παροχή κατ’ οίκον εκπαίδευσης σε μαθητή που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ταχυδρομικώς (Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 2006 Λευκωσία) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021.

Η παροχή υπηρεσιών θα είναι διάρκειας ενός σχολικού έτους (01/09/2021 – 31/08/2022), με δυνατότητα ανανέωσης. Τα κριτήρια επιλογής παρουσιάζονται στο συνημμένο έγγραφο εδώ.

Ο/Η εκπαιδευτικός που θα επιλεγεί, θα κληθεί να υπογράψει σχετικό συμβόλαιο και πριν από αυτό θα τύχει πλήρους και λεπτομερούς ενημέρωσης για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του Πατριαρχείου καθώς και ανάλυση των οικονομικών όρων του συμβολαίου.

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22800661/713.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥΠΕΣ: Θα κτιστεί άλλο ένα κέντρο υποδοχής λόγω του μεγάλου μεταναστών
Επόμενο άρθροΚάποιες επιχειρήσεις κάνουν την πάπια – Υποχρεωτική η αποδοχή καρτών