Δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας γιορτάζει φέτος η LEROY MERLIN στην Κύπρο. Σκοπός της όλα αυτά τα χρόνια είναι να κάνει τη βελτίωση του κάθε σπιτιού εύκολη για τους πελάτες της. «Στόχος, μια καλύτερη ζωή στο σπίτι για κάθε κάτοικο, πολίτη, συνεργάτη. Κανένα κτίριο, καμιά κατοικία δεν είναι σπίτι εκτός κι αν είναι σπίτι για κάποιον. Γιατί στο κέντρο της ζωής κάθε ανθρώπου υπάρχει ένα σπιτικό». Με τα πιο πάνω λόγια να είναι η φιλοσοφία της LEROY MERLIN όλα αυτά τα χρόνια, την έχουν καταστήσει στο top of mind του Κύπριου καταναλωτή, δίνοντας της έτσι την ψήφο εμπιστοσύνης του.

Η εταιρεία: Από το 2011 μέχρι και σήμερα όλοι στη LEROY MERLIN έχουν ένα κοινό όραμα, να είναι οι πρωτοπόροι κάθε λύσης για κάθε σπίτι. Θέλουν έτσι να προσφέρουν σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να βελτιώσει τον χώρο του δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον και να δραστηριοποιηθεί στη βελτίωση του κάθε σπιτιού με εύκολες, οικονομικές και αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές του, μοναδικές ανάγκες.

Η εταιρεία δίνει ξεχωριστή σημασία στην εμπειρία του πελάτη. Γι’ αυτό οικοδομεί μια μοναδική σχέση μαζί του, ώστε να προτείνει ξεχωριστές λύσεις με απόλυτα προσωποποιημένα προϊόντα.  Οι τέσσερις βασικοί τομείς που δραστηριοποιείται η LEROY MERLIN είναι οι Κατασκευές, με εργαλεία, ξυλεία, χρώματα, οικοδομικά και μονωτικά υλικά, κιγκαλερία ηλεκτρονικά και υδραυλικά. Δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα και κήπο αλλά και μια μεγάλη συλλογή για τη διακόσμηση και τον φωτισμό κάθε χώρου, εσωτερικού και εξωτερικού.

Ο πελάτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της LEROY MERLIN, διασφαλίζοντας έτσι ότι η βελτίωση του σπιτιού είναι όσο πιο εύκολη γίνεται, παρέχοντάς του μια σειρά υπηρεσιών όπως εγκατάσταση, interior design service, τηλεφωνική παραγγελία, 3D design, ακόμα και δωρεάν κοπή ξύλου.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες δράσεων για την LEROY MERLIN είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και μέσω αυτής στόχο έχει την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής συνανθρώπων μας. H διαχρονική συνεργασία με τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς REACTION και Σώμα Εθελοντών Λευκωσίας αλλά και με το Δίκτυο #SupportCY έχει βοηθήσει έμπρακτα στην ανάπτυξη και την ευημερία της νεολαίας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Η δύναμη μας είναι ο άνθρωποί μας

Η LEROY MERLIN λειτουργεί πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο, θεωρώντας τον ως το σημαντικότερο κεφάλαιο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Επενδύοντας στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των συνεργατών της με την παροχή μια σωστής, αποτελεσματικής και συνεχόμενης εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και παροχής όλων των κατάλληλων εφοδίων για την ανέλιξή τους. Μεταξύ άλλων, στη LEROY MERLIN οργανώνουν εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, εφαρμόζουν σύστημα συνεχούς αξιολόγησης (360 μοιρών), υποστηρίζουν την ανοιχτή επικοινωνία αλλά και την ανατροφοδότηση σε ό,τι αφορά την καθημερινή τους απόδοση, βοηθώντας τους να γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτεροι.

Η LEROY MERLIN με τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, και την δύναμη που αντλεί από τους ίδιους της τους υπαλλήλους κατάφερε το 2020 να είναι μία από τις εννιά διακριθείσες επιχειρήσεις, που αποτελούν τις Cyprus’ Best WorkplacesTM 2021, σύμφωνα με το Great Place to Work @ Cyprus.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣτο “The Gallery” του Parklane τα απογεύματα παίρνουν χρώμα 
Επόμενο άρθρο4ο στη σειρά βραβείο για την ποιότητα του δικτύου κινητής παρέλαβε η Epic