Λαμπερή τελετή εν πλω αφιερωμένη στο rebranding της εταιρείας

 

Τη νέα της ανανεωμένη εικόνα παρουσίασε, στο πλαίσιο μιας λαμπερής εκδήλωσης εν πλω, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η LionGlobal, μέλος του Ομίλου Imperio. Η εταιρεία, η οποία προχώρησε σε rebranding, γιόρτασε την αρχή του νέου της ταξιδιού με μία βόλτα με ένα πολυτελές καταμαράν στην εντυπωσιακή ακτογραμμή της Λεμεσού, βάζοντας συμβολικά πλώρη για νέους ορίζοντες στον χώρο της κυπριακής αγοράς ακινήτων.

Η LionGlobal διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο Real Estate και αποκτά νέο λογότυπο και καινούργια, υψηλής αισθητικής ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν εύκολα να αντλήσουν την πληροφόρηση που χρειάζονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Η βόλτα ξεκίνησε από το παλιό λιμάνι Λεμεσού αργά το απόγευμα, με κατεύθυνση προς τα δυτικά, ώστε οι προσκεκλημένοι να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα, ενώ στη συνέχεια το καταμαράν κινήθηκε προς την ανατολική πλευρά της πόλης και το πολυώροφο κτήριο The Icon. Σε εκείνο το σημείο οι προσκεκλημένοι  είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν ένα άκρως  εντυπωσιακό φωτορυθμικό show στο εντυπωσιακό 21 ορόφων κτήριο, υπό τις μελωδίες του βιολιού της γνωστής performer, Viktoriia Chebotareva.

Η LionGlobal, ως μια από τις πιο καινοτόμες και γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του real estate, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στη Κύπρο που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός έργου. Οι  υπηρεσίες της έχουν σχεδιαστεί στρατηγικά και χωρίζονται σε τρείς βασικές κατηγορίες:

  1. Real Estate Investment Services
  2. Project Management Services
  3. Property Management Services

Tα τελευταία χρόνια, η LionGlobal, έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επενδύσεις και έργα στην Κύπρο. Ως μέλος του Ομίλου Imperio, η εταιρία διαχειρίζεται ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 300 οικιστικές και εμπορικές μονάδες στη Λεμεσό, μεταξύ των οποίων και το «The Icon». Την προηγούμενη χρονιά, η LionGlobal ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της και την υπηρεσία βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, Icon Stays, η οποία προσφέρει στους πελάτες της αναβαθμισμένες υπηρεσίες, αντίστοιχες με ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Σε δήλωσή του, ο CEO της LionGlobal,  κ. Νικόλας Γαβριήλ, ανέφερε: «Η εταιρεία μας αποκτά φρέσκια εμφάνιση, νέο λογότυπο, καινούρια ιστοσελίδα, διατηρώντας όμως τις αξίες της στον απόλυτο βαθμό. Η σταθερότητα, η αξιοπιστία, η βιωσιμότητα θα εξακολουθήσουν να αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της LionGlobal. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το προσωπικό της LionGlobal που αποτελεί την ψυχή της εταιρείας, καθώς και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες μας, την Giraffes in the Kitchen που επιμελήθηκε το νέο logo της LionGlobal και την PixelActions που κατασκεύασε τη νέα, υψηλής αισθητικής ιστοσελίδα μας. Με τη βοήθεια όλων των συνεργατών μας, έχουμε τη δυνατότητα να θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους, σε μία διαδρομή διαρκούς ανανέωσης».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροLidl Wellness Cam για 3η συνεχόμενη χρονιά
Επόμενο άρθροΠαναμάς, Σουέζ, Βόσπορος – Οι αθέατοι πρωταγωνιστές του θαλάσσιου εμπορίου