Ληστής μεν, με «τρόπους» δε φαίνεται πως ήταν ο ανήλικος εγκληματίας που αποφάσισε να αδειάσει το ταμείο βενζινάδικου στην Ισπανία.

Ο δράστης, κατηγορείται ότι μαζί με άλλο ένα άτομο λήστεψαν πρατήριο καυσίμων κοντά στη Μάλαγα της Ανδαλουσίας, χρησιμοποιώντας μάλιστα ψεύτικο πιστόλι.

Όμως το παράδοξο της εν λόγω ληστείας είναι το γεγονός ότι αφού πρώτα σήκωσε από το ταμείο 2000 ευρώ και στη συνέχεια διψασμένος προφανώς από την αδρεναλίνη, αποφάσισε να πάρει ένα αναψυκτικό από το ψυγείο που διέθετε το βενζινάδικο, το οποίος όμως σαν «κύριος» φρόντισε να πληρώσει.

«Αφού απείλησε τους υπαλλήλους, άρπαξε τα λεφτά από το ταμείο, περίπου 2.000 ευρώ. Περιέργως, αποφάσισε να πληρώσει το αναψυκτικό που είχε πάρει από ένα ψυγείο, προτού το βάλει στα πόδια» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο νεαρός και ο συνεργός του, που φέρεται ότι του έδωσε το όπλο και του έκανε «υποδείξεις» κατά τη διάρκεια της ληστείας, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν μέσα σε 48 ώρες από τις Ισπανικές αρχές.

Ο ένας από τους δύο μάλιστα δήλωσε αυθόρμητα στους αστυνομικούς ότι σκοπός της ληστείας ήταν η αγορά ενός ηλεκτρικού πατινιού «Σκόπευα να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πατίνι με τα κλεμμένα χρήματα» είπε ο νεαρός σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Πηγή: flash.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠώς η παγωνιά επηρεάζει το κινητό και τι να προσέξουμε ώστε να μην προκληθεί ζημιά
Επόμενο άρθροΈρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού