Έχοντας πίσω της μια μεγάλη καριέρα που περιλαμβάνει συνεργασίες με όλα τα περιοδικά μόδας της Κύπρου, τηλεοπτικές σειρές και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, η Τερέζα Μάντη αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο της ομορφιάς.

Η γνωστή makeup artist που έχει συνεργαστεί με ποικίλες και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η Δούκισσα Νομικού και η Αθηνά Οικονομάκου, έχει σπουδάσει στην Αθήνα και το Λονδίνο και είναι βραβευμένη με το Best Make-Up Artist award από την Madame Figaro, από τον θεσμό Beauty Awards του γνωστού περιοδικού.

Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν, για τον χώρο του μακιγιάζ και θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους ή να δουν να ξεδιπλώνεται μπροστά τους μια νέα καριέρα, μπορούν να συμμετάσχουν, στον νέο κύκλο μαθημάτων της Τερέζας Μάντη, που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2024 στη Λευκωσία. Οι ενδιαφερόμενοι, θα παρακολουθήσουν ένα πλήρως περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών από την κορυφαία στον χώρο, θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους και θα μάθουν νέες τεχνικές. Λόγω της πολύχρονης της εμπειρίας, η Τερέζα Μάντη έχει διαμορφώσει τη δική της, μοναδική μέθοδο διδασκαλίας και παραμένει πάντα ενημερωμένη σχετικά με τις τάσεις, χάρη στα masterclasses και τα workshops στα οποία συμμετέχει ανελλιπώς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.instagram.com/teresamanti_makeup_artistry/ ή καλέστε στο +357 99617171

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter