Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος επισκέφθηκε το Γραφείο Εξετάσεων Οδηγών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Λευκωσίας στα Λατσιά, όπου παρακολούθησε και έλεγξε το νέο σύστημα διαχείρισης της εξέτασης υποψηφίων οδηγών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Το νέο αυτό σύστημα χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία και μέσω GPS καταγράφει δεδομένα όπως τη διαδρομή που ακολουθείται κατά την εξέταση, συνολικό χρόνο εξέτασης, μέση ταχύτητα και απόσταση που διανύεται και το χρόνο οδήγησης.

Το πιο πάνω σύστημα, το οποίο δεν θα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα του υποψηφίου οδηγού, θα χρησιμοποιείται από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως εργαλείο για την ανάπτυξη ομοιομορφίας στην εξέταση σε όλες τις Επαρχίες της Κύπρου και θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας εξέτασης. Μέσω του εργαλείου αυτού, ο κάθε προϊστάμενος των εξεταστών θα έχει τη δυνατότητα να αναλύει με πραγματικά δεδομένα και στοιχεία, την κάθε εξέταση ή/και σύνολο εξετάσεων με σκοπό μέσα από τη συνεργασία και επικοινωνία με τον εξεταστή να βελτιώνουν τη διαδρομή εξέτασης, τις διαδικασίες και γενικά τον τρόπο που γίνεται η εξέταση σε όλες τις Επαρχίες. Πηγή ΓΤΠ

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤεστ, ιχνηλάτηση, εμβολιασμός τα όπλα της Κύπρου κατά του COVID-19
Επόμενο άρθροΕνδιαφέρει όσους έχουν ταχυδρομική θυρίδα