Με σύνθημα ‘Μαζί στη Ζωή’ ο ΠΑΣΥΚΑΦ πραγματοποίησε Διάσκεψη Τύπου, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση της 30ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του Συνδέσμου που θα διαρκέσει όλο το μήνα Οκτώβριο, με κύριο στόχο τη συλλογή χρημάτων, για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Για ακόμη μια χρονιά εξαιτίας των μέτρων για τον COVID-19, ο οδικός έρανος δεν θα πραγματοποιηθεί, έτσι οι εισφορές θα γίνονται με αποστολή μηνύματος SMS PASYKAF 1, 3 ή 5 στο 7060 ή με ηλεκτρονικές εισφορές μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ, www.pasykaf.org

Στην εκδήλωση καλωσόρισε τους προσκεκλημένους η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη και ακολούθησε ομιλία από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Συνδέσμου, κ Νικόλα Φιλίππου. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου η κ Αγάθη Μανναρίδου, Διευθύντρια Μάρκετιγνκ, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Primetel κ Ευριπίδης Κυριάκου και η κ Αντιγόνη Λουκά που έχει ζήσει τις Υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ και  ήθελε να μοιραστεί μαζί μας τη δικής της εμπειρία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν και προς τους συμμετέχοντες της εκστρατείας, την Πρέσβειρα του Συνδέσμου Ευρυδίκη, την κα Αννίτα Σαντοριναίου, την κα Γωγώ Αλεξανδρινού, την κα Όλγα Ασσιώτου,  τον κο Προκόπη Αγαθοκλέους και τον κο Αντρέα Τσέλεπο.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα  και να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, ώστε να νιώσουν την αγάπη και τη στήριξή μας που τόσο χρειάζονται.

Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

Ο  έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο με στόχο τη συλλογή του ποσού των 550 000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες και όπως το Δείπνο ΕΝ ΜΠΛΩ, το Houtris Car Care, την εκδήλωση ‘Ποδηλατούμε…μαζί για τη ζωή και Δείπνο Αγάπης. Επίσης θα διεξαχθεί έρανος σε υπεραγορές και πολυκαταστήματα όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του. Ο έρανος διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73, κεφ. 95 και τους σχετικούς κανονισμούς.  Όλοι οι εθελοντές του θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα. Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1 και ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org

Ενάμιση και πλέον χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ συνέχισε την απρόσκοπτη προσφορά των υπηρεσιών του. Συνέχισε να λειτουργεί καθημερινά, να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, στα άτομα με εμπειρία καρκίνου. Το 2020 ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 6723 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 40796 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο. Όλη αυτή η προσφορά καλύπτεται από ένα προϋπολογισμό 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εισφορά του, τον Υπερήφανο Υποστηρικτή της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Διαχρονικό Χορηγό Universal Life, τον Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό Primetel, τον Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής Mesivria, το Χορηγό Επικοινωνίας Alpha Κύπρου, όλους τους Υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 77 77 1986 ή στο www.pasykaf.org

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες για την ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ
Επόμενο άρθροΨηφιακός Μετασχηματισμός: Η φυσική εξέλιξη του τραπεζικού τομέα