Η εταιρεία εφαρμόζει από το 2018 ένα πρωτοποριακό σχέδιο διεύρυνσης της ιδιοκτησιακής της βάσης

Με τρία νέα στελέχη διευρύνεται η μετοχική σύνθεση της ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας. Η διεύρυνση γίνεται στη βάση του πρωτοποριακού σχεδίου που εφαρμόζει η εταιρεία από το 2018, μέσω του οποίου προσφέρει την ευκαιρία σε δικά της στελέχη να συμμετάσχουν στο μετοχικό σχήμα.
Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΓΝΩΡΑ προστίθενται οι Senior Communication Consultants Χρύστα Ντζάνη, Κατερίνα Ζορπά και Βερόνικα Νικολάου, οι οποίες μαζί με τους Ανδρέα Χατζηκυριάκο (Διευθύνοντα Σύμβουλο), Σύλβια Καρακατσάνη (Γενική Διευθύντρια) και Χαράλαμπο Ρωσσίδη (Διευθυντή Επικοινωνίας) συνθέτουν το μετοχικό παζλ. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικό μέλος ο Πάμπος Κασκάνης.
Το σχέδιο διεύρυνσης της ιδιοκτησιακής βάσης της ΓΝΩΡΑ είναι δυναμικό και σε τακτά χρονικά διαστήματα αξιολογούνται στελέχη της εταιρείας για το ενδεχόμενο να τους προταθεί συμμετοχή στη μετοχική δομή, αλλά και για να αυξηθεί περαιτέρω το ποσοστό συμμετοχής υφιστάμενων μετόχων.
Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ, Andreas Hadjikyriacos – Ανδρέας Χατζηκυριάκος, το 2023 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή της. Κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει, όπως είπε, η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους πελάτες της και η αξιοποίηση κάθε σύγχρονου εργαλείου στην επικοινωνία. Σημείωσε, παράλληλα, πως η ΓΝΩΡΑ αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση και εκτίμηση προς τα στελέχη της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας, καθώς και μέσα από άλλα ωφελήματα και διευκολύνσεις που προσφέρει.
Η ΓΝΩΡΑ είναι εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία η οποία προσφέρει σε Κύπρο και Ελλάδα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs, Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Εκδόσεων. Από την ίδρυσή της, το 2003, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κυπριακών και ξένων εταιρειών που

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠέντε σημάδια που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα κρατήσει
Επόμενο άρθροΑνοδική τροχιά καταγράφει ο τομέας του στοιχήματος – Προοπτικές ανάπτυξης