Ένα νέο eshop που θα το e-ρωτευτείς από το πρώτο κιόλας κλικ!

 

Medone Online Pharmacy το νέο και μεγαλύτερο διαδικτυακό φαρμακείο της Κύπρου, ήρθε για να ανατρέψει τη συμβατική έννοια του online shopping! Εσύ λοιπόν, δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις με ένα κλικ στο medone.com.cy, έτσι ώστε να εμφανιστούν στην οθόνη σου όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα σε προνομιακές προσφορές!

Μαγεύτηκες από τις αμέτρητες επιλογές; Αυτό ακριβώς θέλει να αισθανθείς και η δημιουργός του… Μάρλεν Κεφάλα! Ως έμπειρη Φαρμακοποιός και λάτρης της υγείας και ευεξίας, τώρα σε «ενθαρρύνει» και διαδικτυακά να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ό,τι ηλικία κι αν έχεις, το πιο πλούσιο σε περιεχόμενο διαδικτυακό Health & Beauty Store σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα πιο νέος/α, απολαμβάνοντας τις γενναιόδωρες προσφορές του σε επιλεγμένα προϊόντα! Είσαι άνδρας; Σε αποθεώνει! Είσαι γυναίκα; Σε κολακεύει! Ξέρει τι θέλεις, πριν καν το σκεφτείς, γι’ αυτό έρχεται καθημερινά με εκπλήξεις, για σένα και την οικογένειά σου, 24/7.

Νέες αφίξεις, ειδικές προσφορές και σετ μοναδικών δώρων σε «φλερτάρουν» με τις προσιτές τιμές τους σ’ ένα λειτουργικό e-shop, σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες σου και να γεμίζει με ποιότητα το ντουλαπάκι σου. Επιλέγεις, ψωνίζεις και παράλληλα έχεις την ευκαιρία να διαβάζεις blogs με θέματα υγείας, πρόληψης και ομορφιάς.

Σ’ αγαπά, γιατί είσαι εσύ

Αν είσαι μαμά ή εγκυμονείς, σου δείχνει το ενδιαφέρον του με τον πιο τρυφερό τρόπο! Φέρνει στην οθόνη σου επιλεγμένα προϊόντα και προσφορές για τη μητέρα, το βρέφος, αλλά και για τους πιο όμορφους εννέα μήνες της ζωής σου.

Αν η φροντίδα της υγείας και η ομορφιά είναι το Α και το Ω σου, γίνεται ο πιο ισχυρός σύμμαχός σου! Σε εμπνέει να γεμίσεις το καλάθι αγορών σου με best seller βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και επώνυμα προϊόντα που απομακρύνουν την κούραση και τον χρόνο από την επιδερμίδα.

Αν τα κρυολογήματα δεν σε αφήνουν σε ησυχία, σε βοηθά να αμύνεσαι ενάντια στις εποχικές ιώσεις! Νοιάζεται για την ευεξία σου και στο αποδεικνύει με προσφορές σε κορυφαία προϊόντα.

Μάθε και το καλύτερο! Αν δεν αποχωρίζεσαι τα πιο top αρώματα και καλλυντικά, τότε μόλις βρήκες αυτό που έψαχνες… το e-shop που απολαμβάνει να σε εξυπηρετεί!

Πες το κι έγινε

Ή μάλλον «βρες το κι έρχεται» με δωρεάν παράδοση παγκυπρίως (για παραγγελίες άνω των €30). Κάνε την παραγγελία σου τώρα και άσε τους ειδικούς να δουλέψουν για σένα. Είναι θέμα λίγων ημερών για να παραλάβεις το σύνολο των προϊόντων που παρήγγειλες… έξω απ’ την πόρτα του σπιτιού σου!

Ακολούθησε τώρα τις σελίδες του Medone Online Pharmacy στα Social Media (Facebook & Instagram), για να μην χάνεις λεπτό τις μοναδικές προσφορές, τα ενημερωτικά blogs και τις συμβουλές υγείας και ευεξίας.

Για συμβουλές και καθοδήγηση από την εξειδικευμένη ομάδα του Medone Health & Beauty Store,

κάλεσε στο 22 352933 / 99 664343 / 99 106807/ 96369616.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΈναρξη λειτουργίας δύο σχεδίων της ΑνΑΔ στην ψηφιακή πύλη Ερμής
Επόμενο άρθροΛήξη για το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»