Τον Σεπτέμβριο το incynews χαρίζει δώρα τεχνολογίας αξίας €1.800!

 

Διεκδίκησε μια από τις 3 δωροεπιταγές αξίας €100 που χαρίζονται κάθε εβδομάδα και μπες αυτόματα στην κλήρωση για δύο αεροπορικά ειτήρια προς Αθήνα μετ’ επιστροφής.

Απάντησε στο σύντομο ερωτηματολόγιο που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας και μπες στην κλήρωση.



Όροι συμμετοχής: 
  1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τον ιστότοπο InCyNews και την εταιρεία Factum για το διάστημα 14/09/2022 έως 14/10/2022.
  2. Ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.
  3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού ιστοτόπου, ζητείται αναλόγως της περίπτωσης η συμπλήρωση των κάτωθι στοιχείων του χρήστη:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας
  • Ενεργό και ορθό email   
  1. Σκοπός της συλλογής των στοιχείων αυτών, είναι η ταυτοποίηση του χρήστη σε περίπτωση ανάδειξής του ως νικητή της κλήρωσης και η εκ νέου επικοινωνία των διοργανωτών μαζί του, προκειμένου να συμμετάσχει σε επόμενους διαγωνισμούς.

Η ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται ανά περίπτωση είναι αναγκαία προϋπόθεση για την παραλαβή κάθε δώρου από τον νικητή.

Κάθε χρήστης που επιθυμεί να διαγραφούν τα παραπάνω στοιχεία και να μην συμμετάσχει στην κλήρωση, μπορεί να το αιτηθεί μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

  1. Η αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, συνεπάγεται τη συγκατάθεση των χρηστών για επικοινωνία των διοργανωτών μαζί τους.

Κάθε χρήστης που επιθυμεί να μην λαμβάνει ενημέρωση από τους διοργανωτές, μπορεί να το αιτηθεί αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠρακτικές εισηγήσεις για μείωση των τιμών ενοικίων
Επόμενο άρθροΟ ΠτΔ παρουσίασε τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης για το Κράτος Πρόνοιας