Η ΚΕΑΝΙΤΑ, το αγαπημένο φρουτοποτό και αναπόσπαστό κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας, γιορτάζει φέτος τα 40χρονά της, με το πιο cool διαδικτυακό παιχνίδι KEANITA TAP TAP! Ένας μεγάλος διαγωνισμός για μικρούς και μεγάλους με πλούσια μοναδικά δώρα!

Το KEANITA TAP TAP, με πρωταγωνιστές την εορτάζουσα ΚΕΑΝΙΤΑ και τον φίλο της ΤΟΝΙ είναι διαθέσιμο  στην ιστοσελίδα keanitataptap.com.cy μέσω κινητού ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.  Στόχος αυτού του εθιστικού και άκρως διασκεδαστικού παιχνιδιού είναι ο κάθε συμμετέχοντας να μαζέψει πόντους περνώντας την ΚΕΑΝΙΤΑ και τον ΤΟΝΙ μέσα από τις ΚΕΑΝΙΤΟ-συσκευασίες χωρίς να συγκρουστούν σε αυτές.

Κάθε εβδομάδα και για τις επόμενες 4 εβδομάδες, οι πρώτοι δέκα που θα σκοράρουν τους περισσότερούς πόντους, θα κερδίσουν μοναδικά δώρα από την ΚΕΑΝΙΤΑ. Την πέμπτη εβδομάδα, όλοι όσοι έλαβαν μέρος καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα μπουν σε κλήρωση και ένας υπερτυχερός θα κερδίσει το απόλυτο δώρο: μια ειδικά σχεδιασμένη μηχανή παιχνιδιών arcade ΚΕΑΝΙΤΑ.

Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της KEAN, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία 40 χρόνια η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει συνδέσει το όνομα της με την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία. Το ΚΕΑΝΙΤΑ TAP TAP είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλους τους ΚΕΑΝΙΤΟ-φαν, ανεξαρτήτως ηλικίας, μέσω του οποίου θέλουμε να τους χαρίσουμε πλούσια δώρα και να τους ευχαριστήσουμε που τόσα χρόνια στηρίζουν το brand».

Λάβε και εσύ μέρος σε αυτόν τον ΚΕΑΝΙΤΟ-διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας keanitataptap.com.cy και δοκίμασε την τύχη σου! Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Αυγούστου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ: Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροAπεβίωσε ο Γιώργος Γεωργίου τέως Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank
Επόμενο άρθροΡαντεβού στη Lidl Food Academy για αξέχαστες Foodball Nights