Διαγωνισμός Φεβρουαρίου – Κέρδισε δώρα αξίας €2.500!

Απάντησε στο σύντομο ερωτηματολόγιο του InCyNews και της Factum και μπες στην κλήρωση για 2 αεροπορικά εισιτήρια προς Αθήνα μετ’ επιστροφής και για μία από τις 5 δωροεπιταγές αξίας €250 η καθεμία, για δώρα τεχνολογίας!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Φεβρουαρίου!

 

 

 


  1. 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τον ιστότοπο InCyNews και την εταιρεία Factum για το διάστημα 01/02/2023 έως 28/02/2023.
  2. 2. Ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.
  3. 3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού ιστοτόπου, ζητείται αναλόγως της περίπτωσης η συμπλήρωση των κάτωθι στοιχείων του χρήστη:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας
  1. 4. Σκοπός της συλλογής των στοιχείων αυτών, είναι η ταυτοποίηση του χρήστη σε περίπτωση ανάδειξής του ως νικητή της κλήρωσης και η εκ νέου επικοινωνία των διοργανωτών μαζί του, προκειμένου να συμμετάσχει σε επόμενους διαγωνισμούς.

Η ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται ανά περίπτωση είναι αναγκαία προϋπόθεση για την παραλαβή κάθε δώρου από τον νικητή.

Κάθε χρήστης που επιθυμεί να διαγραφούν τα παραπάνω στοιχεία και να μην συμμετάσχει στην κλήρωση, μπορεί να το αιτηθεί μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης

[email protected]

  1. 5. Η αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, συνεπάγεται τη συγκατάθεση των χρηστών για επικοινωνία των διοργανωτών μαζί τους.
Κάθε χρήστης που επιθυμεί να μην λαμβάνει ενημέρωση από τους διοργανωτές, μπορεί να το αιτηθεί αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤεχνητή νοημοσύνη στην ενεργειακή μετάβαση
Επόμενο άρθροO Ηρόδοτος Μιλτιάδους ανέλαβε δράση ως PR Manager της Purpose Communications