Και ενώ το Metropolis Mall στη Λάρνακα ετοιμάζεται πυρετωδώς για να αρχίσει η λειτουργία του, την ίδια ώρα προσφέρει πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα οι εταιρείες, τα καταστήματα και όλοι οι συνεργάτες που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν εργασίες στο Metropolis Mall ψάχνουν να εργοδοτήσουν προσωπικό σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες.

Όσοι ενδιαφέρονται για απασχόληση να αποταθούν στο σύνδεσμο που ακολουθεί https://metropolismall.com.cy/ για να δουν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να αιτηθούν στέλνοντας τα σχετικά στοιχεία απευθείας στις εταιρείες και στον σύνδεσμο-email που τους ενδιαφέρει αναγράφοντας την θέση που απευθύνονται.

Το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., που βρίσκεται απέναντι από το ΓΣΖ Λάρνακας θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοπους και 1.450 χώρους στάθμευσης.

Το Mall διαθέτει επίσης παιδότοπο στεγασμένους χώρους εστίασης και πάρα πολλές εκατοντάδες τραπεζοκαθίσματα εσωτερικά και εξωτερικά, προσφέροντας την δυνατότητα οικογενειακής χαλαρής ψυχαγωγίας. Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court αγγίζει τα 29.000 τ.μ.

Το Mall είναι μονοεπίπεδο διαθέτει 1.450 χώρους στάθμευσης, έχει 6 διαφορετικές εισόδους και πρόσβαση από και προς το εμπορικό κέντρο, κάτι που εκτιμάται ότι συμβάλλει στην αποφυγή συνωστισμού και κίνησης, καθώς και εύκολης πρόσβασης για ανθρώπους και οικογένειες με κινητικές δυσκολίες.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο47 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου
Επόμενο άρθροΑνάκαμψη της κυπριακής οικονομίας αλλά και αβεβαιότητα κατέγραψε ο δείκτης ΣΠΟΔ