Αφήνουν στην άκρη το μίσος τους Μονακό και Νις με σκοπό να στηρίξουν τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

 

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Μονακό και Νις για το καλό της Ουκρανίας. Η σημερινή «μάχη» (20/04, 20:00) των δύο ομάδων έχει… άρωμα Ευρώπης, αφού οι μεν είναι στην 6η θέση με 53 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 54 και είναι στην 4η.

Το μίσος το οποίο υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένο. Ωστόσο δεν τις εμποδίζει να δείξουν τη φιλανθρωπική τους πλευρά με σκοπό να στηρίξουν την Ουκρανία λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν φανέλες των Μονακό και Νις, όπως ανακοίνωσαν οι δύο σύλλογοι και τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση «Secours Populaire des Alpes-Maritimes». Πρόκειται για μια έμπρακτη στήριξη στους Ουκρανούς πρόσφυγες, στον άμαχο πληθυσμό της χώρας.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της Μονακό Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος ήδη έχει βοηθήσει πρόσφατα με δωρεά τον Ερυθρό Σταυρό για τα θύματα πολέμου, θα κάνει ξεχωριστή δωρεά, καθώς θα προσφέρει μέρος των εσόδων του αγώνα πάνω σε αυτό το πρίσμα. «Είναι μια επείγουσα βοήθεια, η οποία παρέχεται στις πολλές οικογένειες, οι οποίες φιλοξενούνται στο Alpes-Maritimes και η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τρόφιμα, ρούχα, προϊόντα υγιεινής για ενήλικες αλλά και κυρίως για παιδιά. Σχολικά είδη, έπιπλα και μαθήματα γαλλικών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, στο ντέρμπι στο «Louis II» θα παραβρεθούν πρόσφυγες.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο Πάσχα στα Lidl είναι συναίσθημα
Επόμενο άρθροΗ Mastercard υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας»