Στον τόπο μας Frou Frou ίσον ποιότητα, μεράκι και εφευρετικότητα. Δεκαετίες παράδοσης και εδραιωμένης εξειδίκευσης, διοχετεύονται τώρα σε μια νέα κατηγορία μπισκότων που η Frou Frou λανσάρει για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του Κύπριου καταναλωτή.

Τα Frou Frou Μπισκότα Βρώμης φτιάχνονται με τα πιο αγνά υλικά υψηλής ποιότητας. Διαλεκτή βρώμη, αγαπημένη σοκολάτα υγείας Frou Frou και αγνό μέλι, συνιστούν τα βασικά υλικά σε ένα μπισκότο πλούσιο σε φυτικές ίνες, χαμηλό σε θερμίδες και ιδανικό για μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την απόλαυση.

Τα νέα μπισκότα της Frou Frou κυκλοφορούν σε δύο αγαπημένες γεύσεις: Frou Frou Μπισκότα Βρώμης με Μέλι και Frou Frou Μπισκότα Βρώμης με Μαύρη Σοκολάτα. Οι συσκευασίες των 200 γραμμαρίων περιέχουν 5 φακελάκια «Fresh Pack» των 40 γραμμαρίων με δύο μπισκότα το κάθε φακελάκι. Η νέα έξυπνη συσκευασία προστατεύει τη φρεσκάδα, την ποιότητα και είναι πρακτική ώστε να συνοδεύει τον καταναλωτή, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροThe Lemonade Project: Η «Πράσινη» Λεμονάδα από την Hermes Airports και την ΚΕΑΝ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Ναυτιλίας με Αντιπροσωπεία του Παναμά