Αρχές της δεκαετίας του ’50 και συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου του 1951, η εταιρεία KEO λανσάρει στην αγορά την μπύρα που φέρει περήφανα το όνομά της. Η συνταγή ετοιμάστηκε από Τσέχους ζυθοποιούς βάσει της φημισμένης παράδοσής τους στις μπύρες lager λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις κυπριακές κλιματολογικές συνθήκες. Έμφαση δόθηκε στις πιο υγιεινές συνθήκες παραγωγής, έτσι ώστε η μπύρα να μη χρειάζεται παστερίωση κατά την εμφιάλωση, διατηρώντας τη φρεσκάδα της και το άρωμά της.

Η ίδια ακριβώς σύνθεση και μέθοδος ζύμωσης, παλαίωσης και εμφιάλωσης χωρίς παστερίωση, εφαρμόζεται με συνέπεια μέχρι σήμερα διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της μπύρας ΚΕΟ. Το χαρακτηριστικό άρωμα, το χρυσοδιάφανο χρώμα και η απολαυστική γεύση της μπύρας ΚΕΟ την κάνουν να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Η επιβεβαίωση για την ανώτερη ποιότητά της ήρθε στον παγκόσμιο διαγωνισμό μεταξύ των πιο φημισμένων ζυθοποιείων που έγινε στο Burton-on-Trent στην Αγγλία το 1987, όπου η μπύρα ΚΕΟ κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Lager.

Η μπύρα ΚΕΟ έχει ταυτιστεί με την Κύπρο, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Η προσφορά της στην κυπριακή κοινωνία είναι πολυδιάστατη και συνεχής. Η μπύρα ΚΕΟ χαρακτηρίστηκε, μέσα από τα χρόνια, ως αιμοδότης του αθλητισμού, των τεχνών, του πολιτισμού και της υγείας, καθώς στηρίζει ποικιλοτρόπως εκδηλώσεις, θεσμούς και οργανωμένα σύνολα. Είναι υπερήφανος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κύπρου και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η μπύρα ΚΕΟ είναι συνδιοργανωτής του Movember Cyprus για την ενημέρωση και καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.

Η μπύρα ΚΕΟ είναι ένα αμιγώς κυπριακό σήμα που απολαμβάνει μέγιστη αναγνωρισιμότητα στη χώρα μας, με εξαγωγές και στις πέντε ηπείρους κάνοντας περήφανη την Κύπρο μας διεθνώς. Φέτος γιορτάζει 70 χρόνια ζωής. 70 χρόνια γεμίζει τα ποτήρια μας και μας χαρίζει υπέροχες στιγμές. Φέρνει μαζί τις παρέες και γίνεται μέρος των πιο όμορφων αναμνήσεών μας. Μπύρα ΚΕΟ, 70 χρόνια παρέα!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤα Cyprus Casinos “C2” ανοίγουν ξανά
Επόμενο άρθροIσχυρή άνοδος του ΣΠΟΔ τον Απρίλιο  – ΓΡΑΦΗΜΑ