Σε μεταστέγαση ενός εκ των καταστημάτων της προχώρησε η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance.  Το κατάστημα που στεγαζόταν στο κτήριο Τσιγαρίδη επί της Λεωφόρου Στροβόλου 124Γ, μεταφέρεται σε νέους εξελιγμένους χώρους, στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 1, Business Center Έγκωμης, Κτήριο Β, 3ος Όροφος, Έγκωμη, Λευκωσία 2414.

Η μεταστέγαση αυτή, είναι απτή απόδειξη της ανοδικής πορείας, της αδιάλειπτης ανάπτυξης αλλά και της ευρωστίας της εταιρείας, η οποία προχωρά σε συνεχή αναβάθμιση των επαγγελματικών εγκαταστάσεων που φιλοξενούν τους διακεκριμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της.

Το νέο κατάστημα εξυπηρέτησης της Altius Insurance στη Λευκωσία αποτελεί ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, με πρωτοποριακή αισθητική. Οι άνετοι χώροι του διακρίνονται για την εργονομία και λειτουργικότητά τους, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα μοντέρνο και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες και τους εργαζόμενους της, καθώς είναι εξοπλισμένοι με καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας.

Η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη του υλικού και άυλου κεφαλαίου της, ενισχύοντας την ήδη εξέχουσα θέση της στην ασφαλιστική αγορά.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔυνατότητα πληρωμών με πιστωτική κάρτα στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ επενδύει €122 εκ. σε καινοτόμα έργα για την απανθρακοποίηση της οικονομίας