Μία δροσερή συνεργασία των Costa Coffee και της PAPAFiLiPOU

 

Τρία νέα δροσερά ροφήματα για την καλοκαιρινή περίοδο και μάλιστα, καθόλα Κυπριακά, σερβίρει η αλυσίδα καφέ Costa Coffee που δημιουργήθηκαν από την γνωστή για τα παγωτά της Κυπριακή εταιρεία PAPAFiLiPOU, αποκλειστικά για τα καταστήματα Costa Coffee.

Η αλυσίδα καφέ Costa Coffee ανέκαθεν στήριζε την κυπριακή επιχειρηματικότητα γι’ αυτό και τώρα, με σκοπό να προσθέσει στο μενού της τρία καθόλα Κυπριακά ροφήματα, προχώρησε σε αυτή την συνεργασία με την εταιρεία PAPAFiLiPOU.

Πρόκειται για την παραδοσιακή λεμονάδα η οποία παράγεται από 100% αγνό χυμό λεμονιού αποκλειστικά από τα καλύτερα, φρέσκα κυπριακά λεμόνια και ζάχαρη. Η συγκομιδή των λεμονιών γίνεται σε τέλεια ωρίμανση και το στύψιμο εντός 24 ωρών, φέροντας όλο το άρωμα των Κυπριακών λεμονιών. Δεν περιέχει συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες. Είναι 100% φυσική!

Καινοτομία στο νέο μενού της αλυσίδας είναι τα δύο ροφήματα από φρέσκα φρούτα!

Την Φραουλάδα, από φρέσκες Κυπριακές φράουλες και ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, απλά 100% φυσική και απολαυστική, με παγωμένο νερό και μπόλικα παγάκια. Εάν αγαπάτε το ροδάκινο τότε τα Costa Coffee προτείνουν την νέα Ροδακινάδα από φρέσκα, ώριμα, ζουμερά ροδάκινα, ζάχαρη, παγωμένο νερό και παγάκια.

Μην ξεχάσετε λοιπόν, κατά την επόμενη επίσκεψη σας στα Costa Coffee να δοκιμάσετε αυτά τα απολαυστικότατα καλοκαιρινά και δροσιστικά ροφήματα που φτιάχτηκαν με αγάπη για εσάς! Καλό Καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια Δημοκρατικού Συναγερμού για τον θάνατο της Ζέτας
Επόμενο άρθροΚινητήρια δύναμη ανάπτυξης οι κρουαζιέρες