Όλοι ξέρουμε ότι το μακρύ, καυτό κυπριακό καλοκαίρι δεν παλεύεται. Αν ψάχνεις για κάτι πραγματικά δροσιστικό χωρίς να νιώθεις ενοχές για περιττές θερμίδες, η νέα σειρά Three Cents ZERO Sugar είναι ότι χρειάζεσαι.

Τα Three Cents ZERO Sugar διατηρούν την υπέροχη γεύση της αυθεντικής συνταγής Three Cents που ήδη γνωρίζεις και λατρεύεις χωρίς την προσθήκη ζάχαρης που σημαίνει απόλαυση απαλλαγμένη από ενοχές!

Δοκιμάστε λοιπόν χωρίς τύψεις τα νέα Three Cents ZERO Sugar μόνα τους, ως δροσιστικά αναψυκτικά από τις πρώτες πρωινές ώρες και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας: στη δουλειά, στην παραλία ή στο σπίτι με παρέα. Επιπλέον, μπορείτε να τα απολαύσετε ως mixers για ευφάνταστα cocktails που θα απογειώσουν τα βράδια σας. Και όλα αυτά χωρίς περιττές θερμίδες!

Τα Three Cents ZERO Sugar παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα ενώ είναι κατάλληλα για vegan/vegetarian και δεν περιέχουν γλουτένη.

Η σειρά ZERO Sugar αποτελείται από:

PINK GRAPEFRUIT SODA ZERO SUGAR

Μια αρωματική σόδα εξαιρετικής ποιότητας από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ που διακρίνεται για το έντονο και σύνθετο άρωμά της χωρίς ζάχαρη.

MANDARIN & BERGAMOT SODA ZERO SUGAR

Τα αρώματα του περγαμόντο και του μανταρινιού συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σόδα χωρίς ζάχαρη.

CHERRY SODA ZERO SUGAR

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που σχηματίζουν τα αγριοκέρασα με τα αρώματα από τα κουκούτσια κερασιών, για να αναδείξει τις σύνθετες, γλυκές γεύσεις του φρούτου σε μια μοναδική σόδα χωρίς ζάχαρη.

TONIC WATER ZERO SUGAR

Ένα υψηλής ποιότητας Tonic για να συνοδεύσει το premium gin ή την vodka σας. Η απόλυτη επιλογή για το τέλειο Gin & Tonic χωρίς ζάχαρη.

Την αποκλειστική πώληση και διανομή των προϊόντων Three Cents στην Κύπρο έχει η Tempo Beverages Cyprus Ltd.

Tempo Beverages: Η TEMPO BEVERAGES CYPRUS LTD, δραστηριοποιείτε στην κυπριακή αγορά από το 2017 και είναι η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού TEMPO στο Ισραήλ. Η Tempo Beverages Cyprus, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων ποτών ευρείας διανομής όπως αυτά της Pernod Ricard (Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, Havana Club, και Beefeater London Dry Gin), της Beluga, και της Bottega SpA. Είναι επίσης αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN (Heineken, Alfa, Srongbow, Sol), της μπύρας Paulaner, των τοπικών κρασιών (Καμαντέρενα, Άης Αμπέλης) και ενός μεγάλου εύρους από διεθνή κρασιά. Πρόσφατα εμπλούτισε το ήδη εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της με premium νερό του ομίλου San Benedetto και με τα premium mixers & soda beverages, Three Cents. Η TEMPO BEVERAGES CYPRUS LTD, έχει πλέον εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στον τομέα της, στοχεύοντας στη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ποτών, αλλά και διαφορετικών brands.

Η THREE CENTS είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των premium beverages. Ιδρύθηκε το 2014 και διαθέτει μία γκάμα από 11 premium mixers & soda beverages (Pink Grapefruit Soda, Mandarin & Bergamot Soda, Cherry Soda, Sparkling Lemonade, Ginger Beer, Two Cents Plain, Tonic Water, Dry Tonic (Light), Lemon Tonic, Aegean Tonic, Pineapple Soda). Τα Three Cents παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 36 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία , η Ελβετία, η Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέο παριζιάνικο μενού στο PAUL
Επόμενο άρθροΤο Fasouri Watermania Waterpark, “Theme Park of Cyprus”