Η εταιρεία ΚΕΑΝ Trading μαζί με την εταιρεία Ν.Θ ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ ΛΤΔ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά τη διαχείριση, διανομή, πώληση και προώθηση της σειράς γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων με την επωνυμία «ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ».

Οι δύο εταιρείες κατέληξαν σε μια συμφωνία κοινής ωφελείας, έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση και μελέτη των νέων τάσεων της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Κύπρο, με στόχο την ανάπτυξη της  γκάμας των προϊόντων ΚΟΥΡΟΥΣΙΗ σε ένα ευρύτερο δίκτυο διανομής, φέρνοντάς τα πιο κοντά στον Κύπριο καταναλωτή. Επιπλέον, μέσω της συμφωνίας αυτής, προβλέπεται η συμπλήρωση και ενίσχυση της γκάμας κρύων προϊόντων / Chilled Distribution της ΚΕΑΝ.

Ο Μάριος Κασάπης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΑΝ εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίηση του για τη συνεργασία και δήλωσε «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο εξέλιξης και αναπροσαρμογής, όπου οι συνεργασίες και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ κυπριακών εταιρειών είναι σημαντικές για την ανάπτυξη και την πρόοδο μας. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία με την εταιρεία Ν.Θ. ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ ΛΤΔ θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές, παρέχοντας στο καταναλωτικό κοινό μία σειρά ποιοτικών κυπριακών προϊόντων.»

Ο Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Θ. Κουρούσιης Λτδ εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την επισφράγιση της νέας συνεργασίας και δήλωσε « Μετά από ουσιαστικές συζητήσεις και αντιλαμβανόμενοι τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον τομέα των Κυπριακών Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, ευελπιστούμε στην ανάλογη ανάπτυξή μας επιλέγοντας συνεργάτες με ανάλογη ιστορία και με το αντίστοιχο όραμα όσων αφορά τα Κυπριακά Προϊόντα. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η συνεργασία με την ΚΕΑΝ Trading θα ωφελήσει και τα δυο μέρη στους στόχους τους, φέρνοντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων πιο κοντά στον κύπριο καταναλωτή.»

 

ΚΕΑΝ: Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter