Η Photos Photiades Breweries, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, συνεχίζει την αναπτυξιακή της δυναμική, υλοποιώντας τους στρατηγικούς επενδυτικούς της σχεδιασμούς, για συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και υποδομών της.

Με αδιάκοπη προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και την αριστεία, η Photos Photiades Breweries ολοκλήρωσε πρόσφατα επενδύσεις στο εμφιαλωτήριο της, με την εγκατάσταση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και νέας γενιάς συστημάτων.

Πέραν από την ευελιξία και την αύξηση της παραγωγικότητας, μέσα από την νέα αναβάθμιση του εμφιαλωτηρίου, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της και επιτυγχάνεται ο περιορισμός του ανθρακικού της αποτυπώματος.

O νέος εξοπλισμός επιτρέπει σημαντική μείωση της θερμικής ενέργειας με ποσοστό που ξεπερνά το 20%, ενώ το σύστημα αυτοματοποίησης ευνοεί μεγάλη εξοικονόμηση νερού με ποσοστό που φθάνει τα 52%.

Μιλώντας για τις νέες επενδύσεις, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου, τόνισε «Οι επενδύσεις αυτές συμβάλουν στην ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Photos Photiades Breweries, καθώς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της. Επιπλέον, ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, επισφραγίζουν την επιχειρηματική δέσμευση του Ομίλου μας για τη διαρκή εξέλιξη του ζυθοποιείου μας και την εφαρμογή αυστηρών προτύπων ασφάλειας τροφίμων, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του ως εθνικός πρωταθλητής του κλάδου, με υψηλή ανταγωνιστικότητα και κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που αλλάζουν το τοπίο της εγχώριας αγοράς ποτού».

Η επένδυση αυτή ύψους 2 εκατ. ευρώ έρχεται σε συνέχεια του επενδυτικού προγράμματος του 2019 ύψους 15 εκατ. ευρώ και με την ολοκλήρωση της, η Photos Photiades Breweries καθίσταται μια από τις πλέον σύγχρονες ζυθοποιίες στον κόσμο, έτοιμη να επιτύχει τους στόχους της για μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία.

Σήμερα στο ζυθοποιείο της Photos Photiades Breweries, του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, παράγονται μια σειρά από κορυφαία προϊόντα ζύθου, μεταξύ των οποίων η Carlsberg Pilsner, η Carlsberg 0.0, η πρώτη ιστορικά κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ, η Krauzer και άλλα εξειδικευμένα malt drinks ειδικά για σκοπούς εξαγωγών.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροH Cyprus Public Transport νέο μέλος της ΕΤΑΠ
Επόμενο άρθροΉρθε η ώρα προστασίας όσων εργάζονται σε ψηφιακές πλατφόρμες