Ξυπνήστε με αναζωογονημένα, λεία και μαλακά μαλλιά

 

Τα τελευταία χρόνια η ρουτίνα αυτοφροντιδας έχει παρουσιάσει άνοδο. Ανάμεσα στο καθημερινό άγχος, της οικογένειας, της δουλειάς και της καθημερινότητας μας, αναζητάμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας.  Ώρα να αποσυνδεθούμε, να απελευθερωθούμε από το άγχος και να ανανεώσουμε τον εαυτό μας για να αντιμετωπίσουμε μια νέα μέρα. Μεταξύ της βιασύνης και της επαναφόρτισης, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να φροντίσετε σωστά τον εαυτό σας και τα μαλλιά σας.

Με το 82% των γυναικών  να ασχολείται με την αυτοφροντίδα τους , τους τελευταίους  12 μήνες και το 47% να είναι αντιμέτωπες με καταστραμμένα μαλλιά, η John Frieda  βρήκε το τρόπο για να βοηθήσει.

Επανόρθωση και αυτοφροντίδα ενώσω κοιμάστε!

Η λοσιόν Overnight Miracles σας βοηθά να επανορθώσετε και να ανανεώσετε τα μαλλιά σας, εύκολα κατά τη διάρκεια της νύχτας! Η ελαφριά φόρμουλα, που διαγράφει το 64% της επιφανειακής ζημιάς, απορροφάται γρήγορα στα μαλλιά και κάνει μαγικά όλη τη νύχτα. Με το καταπραϋντικό άρωμα του εκχυλίσματος Λεβάντας & Σανδαλόξυλου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε και να αφυπνιστείτε σε αναζωογονημένα, πιο απαλά, λεία μαλλιά που είναι έτοιμα για styling.

Και το καλύτερο: Δεν λεκιάσει το μαξιλάρι σας!

Η λοσιόν μας ολονύκτιας παραμονής θρέφει, λειαίνει και βοηθά στη σφράγιση των σπασμένων άκρων. Ως μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας χαλάρωσης και αυτοφροντίδας, μοιράστε μια μικρή ποσότητα λοσιόν στην παλάμη σας. Τρίψτε τα χέρια μεταξύ τους, μοιράστε ομοιόμορφα και ξυπνήστε με ένα θαυμα!

Αφήστε το κατά την διάρκεια της νύχτας και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα την επόμενη μέρα.

Η κρέμα μας μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά. Είναι κατάλληλη για όλες τις αποχρώσεις και τις υφές. Και είναι ασφαλές για χρήση σε φυσικά και βαμμένα μαλλιά.

Θα την βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο. Διανομείς: AJ Vouros Ltd.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροEK: Aνεξέλεγκτη και βαθιά ριζωμένη η διαφθορά εντός FIFA – Να αποζημιωθούν οι οικογένειες των νεκρών
Επόμενο άρθροΧρυσοί Σκούφοι: Eστιατόρια της Thanos Hotels στα καλύτερα της Κύπρου