Το Neo Plaza, το πρώτο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο στη Λευκωσία, ανοίγει τις πύλες του αρχές Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με τα περίπου 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας που θα στεγάζει, αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση 350 περίπου θέσεων εργασίας.

Οι ειδικότητες προς κάλυψη αφορούν σε πωλήσεις ειδών ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, κοσμημάτων, παιχνιδιών, τροφίμων, εξυπηρέτησης πελατών σε καταστήματα εστίασης, εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς από ειδικούς του χώρου, δημιουργικής απασχόλησης νηπίων και παιδιών, καθώς και διαχείρισης καταστημάτων λιανικής και εστίασης. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 11/5 έως τις 11/6.

To Neo Plaza αποτελεί μια νέα πρόταση αγορών και ψυχαγωγίας, λίγα μόλις λεπτά οδικώς από το κέντρο της Λευκωσίας. Θα φιλοξενεί γνωστές μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε ελκυστικές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, θα προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, όπως έναν σύγχρονο παιδότοπο 4.000 τ.μ.,  ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και καφέ, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την διεξαγωγή συναυλιών και εκδηλώσεων, pop-up stores, eSports επιλογές και μια υπαίθρια γιγαντοοθόνη στην οποία θα προβάλλονται σημαντικά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, στην διεύθυνση [email protected] και βάσει των δεξιοτήτων τους θα προγραμματιστούν οι σχετικές συνεντεύξεις.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Κύπρος είναι από χθες “OPEN” για τουρίστες από 65 χώρες
Επόμενο άρθροΥπηρεσία Charity Direct για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”