Με νέους, ανανεωμένους χώρους, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 13 Μαΐου, το ανακαινισμένο πλέον, κεντρικό κατάστημα Costa Coffee στη Λευκωσία, που υπάγεται στην εταιρεία Symeonides Coffee Cyprus Ltd. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα που άνοιξε η αλυσίδα στη Λευκωσία κι αποτελεί την κορωνίδα του brand.

Η ανακαίνιση με το μοναδικό και καινοτόμο στυλ, αφορά στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, προσδίδοντας ένα νέο και μοντέρνο σχεδιασμό, με υψηλές προδιαγραφές και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Spectrum της αλυσίδας.

Αυτό έχει ήδη εφαρμοστεί και στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της Γερμασόγειας και στο νέο κατάστημα στο Metropolis Mall. Η νέα εικόνα, ξεχωρίζει χαρίζοντας στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία καφέ και ανεπανάληπτων στιγμών ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Ασφαλώς η ανανέωση στα Costa Coffee δεν τελειώνει εδώ. Αντίθετα μόλις άρχισε και γι’ αυτό έπεται συνέχεια. Σκυτάλη παίρνει το κεντρικό κατάστημα Costa Coffee Λεμεσού το οποίο βρίσκεται στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και το πλάνο, το κατάστημα θα πάρει εντελώς καινούργια όψη από αυτή που συνηθίσαμε μέχρι σήμερα, ανακοινώσεις για το οποίο θα δοθούν στη συνέχεια.

H Symeonides Coffee Cyprus Ltd είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος των καφετεριών Costa Coffee στην Κύπρο. Στόχος της είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη, συνεχίζοντας το επεκτατικό της έργο, με νέα μοντέλα πωλήσεων και καταστημάτων, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα του brand. Το επεκτατικό πλάνο της εταιρείας συνεχίστηκε και εν μέσω πανδημίας με το ίδιο πάθος που την χαρακτηρίζει.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000
Επόμενο άρθροCyta: Τεχνολογική και περιβαλλοντική αναζωογόνηση στην περιοχή της Συκόπετρας