Το «Βραβείο Καλύτερου Φωτογράφου Γάμου» της χρονιάς, κατέκτησε ο  κύπριος Ανδρέας Τσιάρτας από το «The Societies of photographers», ένας από τους πιο δημοφιλείς διεθνείς οργανισμούς για επαγγελματίες φωτογράφους στον κόσμο.

Στο διαγωνισμό φωτογραφίας του «The Societies of photographers», ο Ανδρέας Τσιάρτας, έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις των διεθνούς φήμης φωτογράφων και κριτών κερδίζοντας δύο βραβεία.  Συγκεκριμένα, έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Photographer of the Year 2022 Wedding Day on 20×16” The Societies (SWPP UK) March22»  καθώς και το βραβείο «Wedding Photographer of The Year 2022 on 20×16” The Societies (SWPP UK) March22»

Ο Ανδρέας Τσιάρτας, είναι επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και διατηρεί το icreate photography στη Λευκωσία.

Οι φωτογραφίες του, που βασίζονται κυρίως γύρω από το μυστήριο του γάμου, τον ανέδειξαν επαγγελματικά και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς φωτογραφίας στην Ελλάδα, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Παράλληλα, παραδίδει σεμινάρια φωτογραφίας στην Κύπρο και το εξωτερικό ενώ είναι κριτής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίας όπως το «PWS Greece» και το  «The Societies monthly Competition (UK)»

Tι είναι το Society of Wedding and Portrait Photographers (SWPP);

Είναι ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος παγκόσμιος οργανισμός για επαγγελματίες φωτογράφους με έδρα το Λονδίνο. O οργανισμός αντιπροσωπεύει τους επαγγελματίες φωτογράφους Γάμου και Πορτραίτου. Τα μέλη του, είναι επαγγελματίες εν ενεργεία φωτογράφοι και όχι μόνο. Διαθέτει επίσης υπό-κοινότητες που αντιπροσωπεύουν διάφορα είδη φωτογραφίας (αθλητική φωτογραφία, φωτορεπορτάζ, φωτογραφία τοπίου κλπ). Υποστηρίζεται από 200 και πλέον εταιρείες ηγέτιδες στο χώρο της φωτογραφίας και συνεργάζεται με οργανισμούς όπως το WPPI. Κάθε χρόνο διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια/εκθέσεις με ομιλητές διακεκριμένους φωτογράφους διεθνούς φήμης.

Μάθετε περισσότερα για τον Ανδρέα Τσιάρτα εδώ: https://www.icreate.com.cy/about/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕurovision – Εντυπωσιακή η πρώτη εμφάνιση της Ανδρομάχης στο Τορίνο
Επόμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το βραβείο Δημοσιογραφίας «Daphne Caruana Galizia»