Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, Ανδρέας Ξηρόκωστας, θα λάβει μέρος ως ομιλητής στο φετινό Delphi Economic Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με υβριδική μορφή από 10 ως 15 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας, με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στο πάνελ διαλόγου με τίτλο EU Recovery Plan: Digital, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Μαΐου, στις 13:30, εστιάζοντας στο ιδιαίτερα κρίσιμο και καθοριστικό για το μέλλον, ψηφιακό σκέλος του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Ανάκαμψης, που έχει ως στόχο να συμβάλει στην -μετά την πανδημία- ανοικοδόμηση μιας Ευρώπης πιο πράσινης, πιο ψηφιακής και πιο ανθεκτικής.

Συνομιλητές του θα είναι ο Γεώργιος Στύλιος, υφυπουργός για τα Ειδικά Ψηφιακά Έργα & το Κτηματολόγιο στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Νίκος Χριστοδούλου, Partner της Deloitte, ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Hellas, και η Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος του ΣΕΠΕ. Συντονιστής της 40λεπτης συζήτησης, που είναι ενταγμένη στο Stream Artemis αυτής της σημαντικής διεθνούς εκδήλωσης, θα είναι ο δημοσιογράφος του CNN Greece, Δημήτρης Μαλλάς.

Επισκεφθείτε το SAP News Center.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚομισιόν: €11 εκ. για ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας
Επόμενο άρθροΕίναι τα CBDCs το μέλλον του ψηφιακού χρήματος;