Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνει την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου των Επιτρόπων του, από τον νομικό κ. Χρίστο Μ. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος διορίστηκε στη θέση, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που τέθηκε σε εφαρμογή από την 18η Ιανουαρίου 2023.

Σε Ειδική Συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2023, τα μέλη του Συμβουλίου των Επιτρόπων καλωσόρισαν και επίσημα τον νέο Πρόεδρο στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου. Από την πλευρά του ο κ. Τριανταφυλλίδης συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν, εστιάζοντας στην εποικοδομητική συνεργασία που θα επιδιώξει να έχει με όλους κατά τη διάρκεια της θητείας του προς το σκοπό καταπολέμησης του καρκίνου και προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών τους. Το 2023 αποτελεί χρονιά ορόσημο για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, καθώς συμπληρώνονται 25 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρώτος πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, διετέλεσε ο Μιχαλάκης Τριανταφυλλίδης, πατέρας του νυν Προέδρου κ. Χρίστου Μ. Τριανταφυλλίδη.

Στο πλαίσιο της Ειδικής Συνεδρίας, τα μέλη του Συμβουλίου των Επιτρόπων, αποχαιρέτησαν τον Δρ. Λάζαρο Σ. Σαββίδη, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από τις 17 Ιανουαρίου 2019. Τα μέλη του Συμβουλίου, της Διοίκησης, αλλά και το προσωπικό ευχαρίστησαν τον Δρ. Σαββίδη για την αγαστή συνεργασία, τη συνεισφορά και αφοσίωσή στην εκτέλεση του έργου του, με γνώμονα πάντα το καλό του Κέντρου, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη τετραετία της θητείας του που επηρεάστηκε τόσο από την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και την εφαρμογή του ΓεΣΥ. Τον απερχόμενο Πρόεδρο αποχαιρέτησε επίσης με σύντομη ομιλία του και ο νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων εκθειάζοντας την προσφορά του.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠου οδεύουν οι τιμές των ακινήτων στην Κύπρο το 2023
Επόμενο άρθροΕλληνική Τράπεζα: Δέσμευση για βιώσιμες πρακτικές στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στην ανάπτυξη