“Το ταξίδι του Ιππότη Δον Κιχώτη” – Ψηφιακή διαδραστική αφήγηση παραμυθιού για παιδιά 4-7 ετών Μάρτιο έως Ιούνιο 2021

Η ψηφιακή διαδραστική αφήγηση παραμυθιού “Το ταξίδι του ιππότη Δον Κιχώτη!” ταξιδεύει σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Κύπρου και της Ελλάδας από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2021.

Ο Δον Κιχώτης του Ισπανού συγγραφέα Μιγκέλ ντε Θερβάντες, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, συγκινεί μέχρι σήμερα μικρούς και μεγάλους. Ο ονειροπαρμένος Δον Κιχώτης, που αποφασίζει ξαφνικά να γίνει ιππότης για να υπερασπιστεί τους αδύναμους, παρέα με τον ιπποκόμο του Σάντσο Πάντσα, μας ταξιδεύουν σε περιπέτειες και εποχές γεμάτες με ιππότες, γίγαντες, πρίγκιπες και δεσποσύνες!

Η ψηφιακή διαδραστική αφήγηση μεταφέρει τον Δον Κιχώτη και την εποχή των ιπποτών στην οθόνη κάθε παιδιού και, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες υπό την κατεύθυνση και τις οδηγίες θεατροπαιδαγωγού, τα οδηγεί στο να φορέσουν τη σκουριασμένη πανοπλία του, να σκαρφαλώσουν το γαϊδουράκι του Σάντσο και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αναζήτησης της φαντασίας, της δικαιοσύνης και της ευγένειας.

Διάρκεια: 45’
Απαραίτητο λογισμικό: Διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (Zoom, Teams)

Η δράση συνοδεύεται από έντυπο με πληροφορίες για την προετοιμασία των παιδιών για τη ψηφιακή συμμετοχή τους και προτεινόμενες δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι ή στο σχολείο (προσαρμοσμένες για ηλικίες από 4 έως 7 ετών). Το έντυπο θα σας σταλεί μετά από την εγγραφή σας στη δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές σχολείων καλέστε στο τηλέφωνο +357 22376522.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚΥΠΡΟΣ: Οι μειώσεις σε έσοδα και αφίξεις τουριστών το 2020 άγγιξε το 85%
Επόμενο άρθροΧάθηκαν €1,1 δις από την κυπριακή οικονομία λόγω κορωνοϊού