Οι διακοπές τελείωσαν και η επιστροφή στο Σπίτι είναι γεγονός. Όμως, όσο καθαρό κι αν είχατε αφήσει το σπίτι πριν φύγετε για διακοπές, αυτό που θα παρατηρήσετε όταν επιστρέψετε είναι ένα λεπτό στρώμα σκόνης σε κάθε επιφάνεια και έπιπλο του σπιτιού σας.  Τι πρέπει να κάνετε, ωστόσο, για να επαναφέρετε το σπίτι σας σε τάξη;

Η Υπηρεσία Καθαρισμού του Douleutaras, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερους από 2.500+ καθαρισμούς σπιτιών στην Κύπρο, αποτελεί την επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια, αφού με μόλις λίγα κλικ, κλείνετε online τον καθαρισμό του σπιτιού σας με αξιολογημένη και αξιόπιστη καθαρίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, συμπληρώνετε μια σύντομη φόρμα με τα στοιχεία του χώρου σας και την ημερα/ώρα που θέλετε να γίνει ο καθαρισμός και στη συνέχεια, η πλατφόρμα επιλέγει ανάμεσα σε 150 καθαρίστριες με μέσο όρο αξιολόγησης 4,5/5, την κατάλληλη για εσάς βάσει περιοχής και διαθεσιμότητας. Όταν γίνει η επιλογή, έχετε πρόσβαση στο προφίλ της καθαρίστριας βλέποντας τα στοιχεία και τις αξιολογήσεις που έχει λάβει από άλλους χρήστες.

Ακόμη, η πλατφόρμα δίνει την επιλογή διαφορετικών πλάνων καθαρισμού ανάλογα με τη συχνότητα καθαρισμών που χρειάζεστε (κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες). Μάλιστα, επιλέγοντας ένα από τα πλάνα, έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετείστε σταθερά από την ίδια καθαρίστρια, με κόστος 7€/ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καθαρίστριες του δικτύου της πλατφόρμας περνούν από εντατική εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται άρτια στις απαιτήσεις κάθε καθαρισμού. Επιπλέον, αναλαμβάνουν τον σχολαστικό καθαρισμό όλων των χώρων του σπιτιού, ακόμη και σιδέρωμα. Μάλιστα, με την Εγγύηση Καλού Αποτελέσματος, αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένατε, η ομάδα του Douleutaras δεσμεύεται να σας προσφέρει 20% έκπτωση στον επόμενο καθαρισμό & εξυπηρέτηση από άλλη καθαρίστρια του δικτύου.

Έτσι, απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού βρίσκοντας την κατάλληλη καθαρίστρια που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε εύκολα να προγραμματίζετε τα ραντεβού σας online αλλά και να έχετε προσωπική εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου & chat από την ομάδα του Douleutaras, αφού είναι συνεχώς δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα με μία επίσκεψη στο https://www.douleutaras.com.cy/katharismos/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΆλλη μια επιτυχία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Στα καλύτερα του κόσμου
Επόμενο άρθροΘεμιτή και προς όφελος των μελών η αυξημένη εποπτεία των ταμείων προνοίας