Απορία… ποιος κατέβασε τον Μάκη;

 

 

Έγινε viral αλλά εξαφανίστηκε. Ο λόγος για τον Μάκη, τον πρωταγωνιστή σε βίντεο του ΔΗΚΟ ο οποίος ήταν κατά το σποτάκι, ψηφοφόρος του ΔΗΣΥ και αφού είδε κι απόειδε έγινε ψηφοφόρος του ΔΗΚΟ.

Έλα όμως που τελικά ο Μάκης έριξε άκυρο! Λίγη ώρα μετά που κυκλοφόρησε το σποτάκι του ΔΗΚΟ χθες, το κόμμα το κατέβασε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Μάκης στο σποτάκι έψαχνε εναγωνίως τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να του μιλήσει. Ο Πρόεδρος σύμφωνα πάντα με το σενάριο αδυνατούσε να βγει στη γραμμή αφού έτρεχε με τις διάφορες… «φωτιές». Μια τα διαβατήρια, μια το βίντεο του Al Jazeera, μια η έκθεση του Ελεγκτή έκαναν τον Πρόεδρο πολυάσχολο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει στον Μάκη.

Έτσι κι ο Μάκης έριξε άκυρο στον Πρόεδρο όταν αυτός επικοινώνησε μαζί του, αφού σύμφωνα πάντα με το σενάριο ο Μάκης είπε ότι «δεν είμαι ψηφοφόρος σας πια. Το αποφάσισα. Ψηφίζω ΔΗΚΟ».

Και επειδή με την τεχνολογία έστω και αν κατεβάσεις κάτι, πιθανόν κάποιος άλλος να έχει προλάβει να το αποθηκεύσει, μπορείτε να δείτε το βίντεο στην σελίδα της εφημερίδας Πολίτης. Πατήστε εδώ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Aπαντήσεις σε σχέση με τον Μάκη, τον «ψηφοφόρο» του ΔΗΣΥ, έδωσε σήμερα αστειευόμενος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος Μάκης έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα και κρατούσε τις γραμμές του Προεδρικού απασχολημένες». Μάλιστα, σε παρατήρηση «εάν μας δουλεύετε», απάντησε ότι «Κατά που σου κάμνουν κάμνε τζιαι κατζία μεν κρατάς».

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο«Πληρώνω Όσο Πετώ» – Φτάνει λόγια, είναι η ώρα για έργα
Επόμενο άρθροΕντοπίστηκε και στην Κύπρο η ινδική και η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη