Εκφράζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του προς όλους τους νοσηλευτές του Οργανισμού

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, ο ΟΚΥπΥ, εκφράζει τον σεβασμό και την βαθιά ευγνωμοσύνη του σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού και το ευχαριστεί για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Οι νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, αποτελούν ένα θεμελιακό πυλώνα του συστήματος υγείας. Το νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά σώζει ζωές, παρέχει ποιοτική φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε ασθενή που χρήζει φροντίδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η πανδημία αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τον τομέα της υγείας και το έργο των νοσηλευτών του ΟΚΥπΥ ο οποίος ανέλαβε εξ’ολοκλήρου την περίθαλψη ασθενών με covid, αποτέλεσε σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της. Οι πέραν των 3.500 νοσηλευτών μας, ανταποκρίνονται με ζήλο, όχι μόνο στις υψηλές απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης, αλλά και στα υπόλοιπα περιστατικά που αντιμετωπίζονται καθημερινά στα Νοσηλευτήρια και Ιατρικά Κέντρα του Οργανισμού.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Κύπρος Σταυρίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, τόνισε πως: «Η 12η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη ραχοκοκαλιά του συστήματος Υγείας, εσάς, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που ακούραστα συνεχίζετε να στέκεστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα. Αναγνωρίζουμε το λειτούργημα που ασκείτε σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο και εκφράζουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για το έργο σας».

Ο ΟΚΥπΥ

Ο ΟΚΥπΥ, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο, αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του, στη βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με επίκεντρο έχει τον ασθενή.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥβριδικό σεμινάριο «Οικολογικά σχολεία και οι 17 στόχοι αειφορίας στην Κύπρο»
Επόμενο άρθρο20 χρόνια Europa Donna Κύπρου – Σταθερά δίπλα από κάθε ασθενή με καρκίνο μαστού