Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το Προεδρικό και στο Συγκρότημα «ΔΙΑΣ», το βράδυ της Κυριακής.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν τόσο η υπουργός Δικαιοσύνης, όσο και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, που θα ενημερώσουν τον Πρόεδρο για την πορεία των ερευνών. Υπενθυμίζεται ότι η Στέφη Δράκου διέταξε έκθεση γεγονότων για τα επεισόδια ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται και οι ομιλίες κάποιων εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο Προεδρικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι σφοδρά ενοχλημένος με τα επεισόδια και αυτό διαφάνηκε μέσα από τις πρώτες του αντιδράσεις. Τόνισε πως «τα πρωτοφανή επεισόδια έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και τα οποία κορυφώθηκαν με την αναίτια και επικίνδυνη επίθεση εναντίον του συγκροτήματος “Δίας” συνιστούν  πλήγμα κατά της δημοκρατίας και κατά της νομιμότητας το οποίο δεν γίνεται ανεκτό».

Η Κυβέρνηση διαμηνύει πάντως σε όλους τους τόνους πως δεν θα μείνουν αναπάντητα όσα απαράδεκτα έχουν διαδραματιστεί το βράδυ της Κυριακής, έξω από το συγκρότημα «Δίας» και έξω από το Προεδρικό.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠτΔ: Το κράτος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν
Επόμενο άρθροΑυτούς ψάχνει η Αστυνομία για την επίθεση στο συγκρότημα ΔΙΑΣ – ΦΩΤΟ