Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθήσει σε πρόγευμα εργασίας.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κίνας κ. Χαν Ζενγκ, ενώ στη συνέχεια θα δεχθεί αντιπροσωπεία της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής (ΑJC).

Αργότερα (στις 7.15 μ.μ. ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τη Βοηθό Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κα Βικτόρια Νιούλαντ. Τη συνάντηση θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ιράκ κ. Μοχάμεντ Αλ Σουντάνι και ακολούθως θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. Αμπντάλλα μπιν Σαγιέντ αλ Ναχίαν.

Αργότερα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας Exxon κ. Τζον Άρντιλ και ακολούθως θα δεχθεί αντιπροσωπεία της εταιρείας CVC Capital. Πηγή: ΓΤΠ

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΈλον Μασκ και Μαχσά Αμινί μεταξύ των υποψηφίων για το Βραβείο Ζαχάρωφ 2023
Επόμενο άρθροΗ Αθηένου ψάχνει για ταχυδρόμο