Η φωτογραφία από τη χθεσινοβραδινή δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, στην οποία παρέστη ο Πρόεδρος Αναταστασιάδης και η σύζυγος του κα Άντρη Αναστασιάδη

 

Σήμερα 23 Σεπτεμβρίου, στις 4.45μμ (ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προσφωνήσει την 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην έδρα του, στη Νέα Υόρκη.

Ακολούθως, στις 7.15μμ (ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, στο Γραφείο του στη Γενική Γραμματεία.

Το αυριανό πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ολοκληρωθεί με δείπνο που θα παραθέσουν προς τιμή του οι ομογενειακές οργανώσεις.

Εξάλλου, στις 24 Σεπτεμβρίου, στις 4μμ (ώρα Κύπρου) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC) κ. Ντέιβιντ Χάρις.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν κατά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, κ. Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥφυπουργείο Ναυτιλίας: Κενές θέσεις επιθεωρητή πλοίων
Επόμενο άρθροΤα Public στηρίζουν το TEDxLimassol