Με την ελπίδα το 2024 να είναι άλλη μια επιτυχημένη και προσοδοφόρα χρονιά για την Ασφαλιστική Βιομηχανία, ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή κοπής βασιλόπιτας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, αντιπρόσωποι των 29 μελών/εταιρειών του ΣΑΕΚ, συνεργάτες, φίλοι, αφυπηρετήσαντα στελέχη του κλάδου ασφάλισης καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Μάριος Χαρτσιώτης. Η κοπή της βασιλόπιτας του ΣΑΕΚ αποτέλεσε την ιδανική περίσταση, για τους πρωταγωνιστές της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας του τόπου, να ανταλλάξουν απόψεις και να προβούν στις εκτιμήσεις τους, σε ένα όμορφο κλίμα.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του ΣΑΕΚ, Ευάγγελος Αναστασιάδης, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ευχήθηκε το νέο έτος να φέρει λιγότερα εμπόδια και εξωγενείς κρίσεις στη βιομηχανία ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται. «Ο Κλάδος μας οφείλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρει στους πολίτες τους ιδανικούς μηχανισμούς απορρόφησης των απρόσμενων καταστάσεων που έχουν αρνητική επίδραση στον ιδιώτη, στις επιχειρήσεις και στην οικονομία γενικότερα. Σε αυτό το πλαίσιο οφείλουμε να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες καλλιέργειας της ασφαλιστικής συνείδησης της κοινωνίας μέσα από δράσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη της αξίας της ασφάλισης. Ο Σύνδεσμός μας είναι εδώ για να ενισχύσει αυτές τις προσπάθειες», ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Στον δικό του χαιρετισμό, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ, Ανδρέας Αθανασιάδης με τη δική του σειρά ευχήθηκε και το 2024 η Ασφαλιστική Βιομηχανία να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο την ανθεκτικότητά της αλλά και την τεράστια προοπτική της, προσθέτοντας: «Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το μονοπάτι της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων της ασφάλισης, της πολιτείας και της κοινωνίας. Στον ΣΑΕΚ ξεκινήσαμε εδώ και αρκετούς μήνες να εργαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Το 2024 αποτελεί για εμάς ευκαιρία για να αναπτυχθούμε και να ωριμάσουμε ακόμα περισσότερο. Ο πήχης έχει τεθεί όπως πάντα ψηλά όμως η εργατικότητά μας, η αισιοδοξία μας, η αφοσίωσή μας και η συνεργασία με όλους εσάς θα ωθήσουν τις προσπάθειές μας να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα για την αποστολή και το έργο του ΣΑΕΚ στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου στο www.iac.org.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροHUMED: Το success story δυο φοιτητών που αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της οδοντιατρικής
Επόμενο άρθροKing Jason Zante: Ένα αριστουργηματικό ξενοδοχείο σε παραδεισένιο περιβάλλον