Έχεις δουλέψει σερβιτόρος; Έχεις μοιράσει φυλλάδια; Έχεις κάνει λογιστής ή προγραμματιστής; Έχεις σκεφτεί ότι το αφεντικό σου, καλύτερα θα ήταν να μην μιλάει καθόλου στη ζωή του;

Είναι λογικό, σε κάθε δουλειά να υπάρχει μια στιγμή που αναρωτιέσαι «Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου;». Για όλες αυτές τις στιγμές, αυτή η παράσταση είναι για σένα!

Ο Στέλιος Ανατολίτης επιστρέφει στην Κύπρο, με την τρίτη του σόλο παράσταση, με τίτλο «Κανονική Δουλειά». Μετά την επιτυχία του «Χάπι», ο Στέλιος αποφασίζει να γιορτάσει μαζί με το κυπριακό κοινό τα δέκα του χρόνια στην κωμωδία. Μια δεκαετία που τα είχε όλα, από αποτυχίες μέχρι στασιμότητα κι από χαρά μέχρι λύπη στη διάρκεια μισής παράστασης.

Η Ελλάδα και η Κύπρος, χώρες όπου το να είσαι καλλιτέχνης, ισοδυναμεί με καθημερινό φάσκελο στον καθρέφτη, βασκανίες και μαγγανείες για το επόμενο μεροκάματο, αστάθεια μεγαλύτερη κι από περουκίνι αλλά και μπόλικο σουρεαλισμό, η κωμωδία είναι ίσως η μοναδική φόρμουλα που τον κράτησε ζωντανό.

Ογδόντα λεπτά με κάθε είδος αστείου, από απλά one liners μέχρι μουσικά αστεία, η «Κανονική Δουλειά» μιλάει για όλα αυτά που περιλαμβάνει μια δουλειά που δεν είναι κανονική και για να γίνει σωστά, πρέπει να την μοιραστείς με το κοινό.

Ελάτε να μοιραστείτε με τον Στέλιο τον εργασιακό σας παράδεισο και να γιορτάσουμε δέκα χρόνια αποτυχίες και επιτυχίες. Χρυσός χορηγός των παραστάσεων του Στέλιου Ανατολίτη στην Κύπρο, το “The Famous Grouse”. Χορηγός φιλοξενίας το Ξενοδοχείο “Semeli” και Υποστηρικτής η “Think Colour”.

Πληροφορίες παραστάσεων στην Κύπρο:

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 – 20:30

Λεμεσός – Ravens Music Hall

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 – 21:00

Λευκωσία – Gallery στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 – 19:00

Λάρνακα – Avalon

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Προπώληση: www.MotionComedy.com

Πληροφορίες: 99 865603

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΈνα αλλιώτικο ουράνιο τόξο στον ουρανό της Κύπρου – ΦΩΤΟ
Επόμενο άρθροEυρωπαϊκός προϋπολογισμός 2024 – Έμφαση σε έρευνα, νεολαία και εξωτερικές προκλήσεις