Οι «Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» επιστρέφουν και μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της αγαπημένης θεατρικής κωμωδίας στις 09/06/22 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, έγινε η παρουσίαση του προγράμματος της περιοδείας και της κοινωνικής διάστασης της πολιτιστικής δράσης.

Μιλώντας στη διάσκεψη, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος κα. Πόπη Κανάρη εξήρε την προσφορά του Λώρη Λοϊζίδη και της θεατρικής του ομάδας στον αγώνα του Ιδρύματος για ένα κόσμο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα καθώς και για τη στήριξη τους προς το Ίδρυμα παιδικού καρκίνου του Καραϊσκάκειου.  Ειδική αναφορά έγινε και για την συμβολή των ηθοποιών στην ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών του Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος σε όλες τις παραστάσεις, εθελοντές από το Καραϊσκάκειο θα διεξάγουν δειγματοληψίες για ενίσχυση του Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης Λώρης Λοϊζίδης ευχαρίστησε τους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας και απηύθυνε έκκληση στο κοινό να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο του για να δώσει λίγο σάλιο μέσω της διαδικασίας δειγματοληψίας.  «Είναι τυχερός αυτός που θα βρεθεί συμβατός δότης, αφού αυτή του η πράξη μπορεί να σώσει μια ζωή» επεσήμανε ο ηθοποιός, ο οποίος είχε την τύχη πριν από πέντε χρόνια να βρεθεί συμβατός δότης με ασθενή στο εξωτερικό και γνωρίζει από πρώτο χέρι τη σημασία αυτής της σωτήριας πράξης αλτρουισμού.

Τη διάσκεψη τίμησε με την παρουσία της  η Πρόεδρος της Βουλής, κα Αννίτα Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του Ιδρύματος υπογραμμίζοντας ότι επιτελεί ένα θεάρεστο έργο και κάνει την Κύπρο περήφανη διεθνώς.

Η κωμωδία «Συμπεθεροι από το Μπάκιγχαμ», επιστρέφει δυναμικά σε όλες τις πόλεις το καλοκαίρι, με επικαιροποιημένα στοιχεία, ξεκαρδιστικές ατάκες και πολλές ανατροπές.

Πρωταγωνιστούν: Λώρης Λοϊζίδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Πένυ Φοινίρη, Μαρία Μαστρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Αντρέας Μακρής,Γιώργος Κυριάκου,Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου.

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Παπακώστα.

Σκηνικά – κοστούμια: Γιώργος Γιάννου

Παραγωγή: Pirasmos Productions

Πρόγραμμα περιοδείας:

  • Δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου – 9 και 10 Ιουνίου
  • Αρχαίο θέατρο Κουρίου – 13,14 και 15 Ιουνίου
  • Αμφιθέατρο Δερύνειας – 16 και 17 Ιουνίου
  • Σκαλί Αγλαντζιάς – 21,22,23 και 24 Ιουνίου
  • Αμφιθέατρο Τάλας – 29,30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου
  • Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς – 4 και 5 Ιουλίου
  • Παττίχειο αμφιθέατρο Λάρνακας – 1η και 2 Σεπτεμβρίου

Αγορά Εισιτηρίων:

▶️ Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα SoldOutickets : https://bit.ly/3JmyOFx

▶️ Στα καταστήματα Stephanis

▶️ Στα αρτοποιεία Θημωνιά για τις παραστάσεις σε Δάλι και Δερύνεια

▶️ Κέντρα εξυπηρέτησης πελατών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Οι θέσεις είναι χωρίς αρίθμηση.

Είσοδος άνω των 12 ετών

Ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00

☎️Πληροφορίες 70001910

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚαι πλαστογράφηση συστατικής επιστολής στις κατηγορίες εναντίον του Γ. Γιαννάκη
Επόμενο άρθροΜαρίνα Αγίας Νάπας – Εγκαίνια για το εμβληματικό έργο της Ανατολικής Μεσογείου