Την παράταση του «Σχεδίου Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού», για την περίοδο από 1η Απριλίου 2021 μέχρι και την 31 Μαΐου 2021, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, η απόφαση λήφθηκε με στόχο τη συνέχιση της ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού προς όφελος του κοινού, των επιχειρηματιών και των απασχολουμένων στην τουριστική βιομηχανία

Με βάση την Απόφαση, σημειώνεται, στο Σχέδιο μπορούν να συμμετάσχουν τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα, τουριστικά χωριά, αγροτουριστικά καταλύματα) που δύνανται να προσφέρουν μέγιστη τιμή 60 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα δύο βράδια.

Η απόφαση προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πιο πάνω Σχέδιο μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής στο Υφυπουργείο Τουρισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Σχέδιο, καθώς επίσης και δήλωση συμμετοχής, μπορούν να εξασφαλίσουν από την εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου www.tourism.gov.cy (link is external)(στήλη ανακοινώσεις).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Σχέδιο είναι η Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 13.00. Τονίζεται ότι δεν θα γίνονται αποδεκτές, δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβάλλονται εκπρόθεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Κατεδαφίζονται οι εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών στη Λάρνακα
Επόμενο άρθροΚλιματική αλλαγή: Εξαφανίστηκαν τα δύο τρίτα των τροπικών δασών