H APS ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της πώλησης ενός από τα μεγάλα ακίνητα που είχε στο χαρτοφυλάκιό της προς διαχείριση. Πρόκειται για ένα πύργο σταθμό στη Λευκωσία, το ‘Iacovides Tower’ το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο στους Αγίους Ομολογητές, στη Λευκωσία.

Το επταώροφο αυτό κτήριο έχει συνολική καλυμμένη έκταση 2356 τ.μ. Η συνολική έκταση για τα δύο υπόγεια είναι 2800 τ.μ. και το ισόγειο είναι 740 τ.μ.

Ο πρώτος όροφος είναι 965 τ.μ., ο δεύτερος 750 τ.μ., ο τρίτος 466 τ.μ. και οι υπόλοιποι όροφοι περίπου 300 τ.μ. ο κάθε ένας. Οι κοινόχρηστοι χώροι συνολικής έκτασης 877 τ.μ. έρχονται να αγκαλιάσουν και να ολοκληρώσουν την εικόνα του κτιρίου. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν βελτιώσεις συντήρησης του κτηρίου και δύο από τους ορόφους έχουν ανακαινιστεί πλήρως.

Οι ενοικιαστές που στεγάζονται στο κτήριο είναι κυρίως εταιρείες και κυβερνητικές αρχές. Το κτήριο αυτό θεωρείται ως κερδοφόρα επένδυση καθώς προσφέρει υψηλή απόδοση στον νέο ιδιοκτήτη.

Επιλέγοντας ένα ακίνητο από το χαρτοφυλάκιο της APS, σήμερα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευτήκατε.

Βρείτε τον κατάλληλο γραφειακό χώρο για την επιχείρησή σας ή την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες τις καθημερινές αλλά και επενδυτικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της APS: www.aps.bid

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο «Ανακυκλώψαρο» της Medochemie ταξιδεύει στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροH Coca-Cola επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2020