Στις 31 Ιανουαρίου του 2024 στο K-Cineplex της Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Avant Premiere της Κυπριακής ταινίας «Αντίο, Κοπρόσκυλα!».

Στην εκδήλωση όσοι παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές και να συνομιλήσουν με όλους όσους εργάστηκαν για την ταινία.

Το «Αντίο, Κοπρόσκυλα!» είναι μια παραγωγή της Caretta Films με συμπαραγωγούς την SPLASH SCREEN και ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Κυριάκου και κείμενο Φρίξου Μασούρα.

Η ταινία αποτελεί φόρο τιμής στην κινηματογραφική ταινία “Reservoir Dogs” του Quentin Tarantino. Είναι ένα έργο στο οποίο η τέχνη και η ζωή θα συγκρουστούν επικίνδυνα σε μια ξεκαρδιστική τραγωδία-καθρέφτη της Κυπριακής πραγματικότητας.

Πρόκειται για τη μεταφορά της cult θεατρικής επιτυχίας, «Αντίο, Κοπρόσκυλα!» του 2018.

Πρωταγωνιστούν ο Μάριος Μεττής, ο Παναγιώτης Κυριάκου, ο Κρίστοφερ Γκρέκο, ο Ανδρέας Νικολαϊδης, ο Χρήστος Γιάγκου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς, ο Στέλιος Μαρτάς και πολύ άλλοι ηθοποιοί.

Η ταινία «Αντίο, Κοπρόσκυλα!» προβάλλεται από την 1η Φεβρουαρίου στα K-Cineplex, RIO Cinemas και RIO Premier Cinema, Παγκύπρια.

Social media links:

facebook: https://www.facebook.com/antiokoproskyla

instagram: https://www.instagram.com/antiokoproskylamovie/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠολλές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο τα παιδιά της πανδημίας
Επόμενο άρθροΤελέστηκαν τα εγκαίνια του Πρώτου Ξενώνα Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του ΟΚΥπΥ