Η RCB Bank ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Κυπριακή αγορά, συνεχώς προσπαθεί να φέρει νέες ψηφιακές και καινοτόμες λύσεις για εμπόρους, διευκολύνοντας τη λειτουργικότητα των διαδικασιών τους, την αύξηση της αποδοτικότητας και την καλύτερη αγοραστική εμπειρία των πελατών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η RCB Bank έχει επεκτείνει τη γκάμα ψηφιακών λύσεων για εμπόρους με την εισαγωγή υπηρεσιών mPOS τσέπης στην εστίαση τόσο για την παράδοση κατ’ οίκον όσο και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση στο τραπέζι του εστιατορίου. Η νέα τεχνολογική λύση ενσωματώνει ασύρματα τερματικά RCB μέσω του διαδικτύου απευθείας με τα ταμιακά συστήματα πωλήσεων των εμπόρων χρησιμοποιώντας υπηρεσίες API.

Οι υπηρεσίες Mobile mPOS τσέπης επιτρέπουν στους εμπόρους να παρέχουν στους πελάτες  αντίγραφο απόδειξης μέσω SMS. Ο πελάτης μπορεί επίσης να λαμβάνει στο κινητό τηλέφωνο του την απόδειξη και ως ψηφιακή εικόνα. Πρόκειται για μια καινοτόμο λύση και φιλική προς το περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία.

Επιπρόσθετα, το φορητό τερματικό της RCB Bank προσφέρει ευελιξία σε εμπόρους που δραστηριοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες. Επιτρέπει στους χρήστες να καλούν οποιοδήποτε ανοιχτό λογαριασμό εισάγοντας τον αριθμό παραγγελίας για παραδόσεις, τον αριθμό αντλίας για πρατήρια καυσίμων, τον αριθμό τραπεζιού στο εστιατόριο, τον αριθμό συμβολαίου για την ασφάλιση κ.ά., προκειμένου να πληρωθεί ο λογαριασμός και να ενημερωθεί αυτόματα η ταμειακή μηχανή.

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών Αποδοχής Καρτών, Ανοικτής Τραπεζικής & Ψηφιακών Πληρωμών, Χάρης Ξενοφώντος, ανέφερε πως η RCB Bank στοχεύει στην παροχή κορυφαίων λύσεων πληρωμών για τους εταιρικούς της πελάτες. «Η ψηφιακή ομάδα της RCB Bank στοχεύει στο σχεδιασμό βολικών και καινοτόμων λύσεων που διευκολύνουν τις συναλλαγές των πελατών, διασφαλίζοντας παράλληλα τη λειτουργική απόδοση για τους εμπόρους».

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ). Η Τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λουξεμβούργο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΆμεσή αναβάθμιση και επέκταση της ΜΕΝΝ του Μακάριου Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΔιεθνής αναγνώριση για το City of Dreams Mediterranean