Η Gordian διαθέτει προς πώληση οικιστικά ακίνητα σε πολύ καλές τιμές για όσους ψάχνουν να αγοράσουν σπίτι, διαμέρισμα ή οικιστικό οικόπεδο για την ανέγερση κατοικίας.

Μερικά από τα πιο GoResidential ακίνητα είναι:

Οικόπεδο στα Λατσιά, Λευκωσία

Το οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν γης 580τ.μ. βρίσκεται σε μια πολύ προνομιακή και γρήγορα αναπτυσσόμενη οικιστική περιοχή των Λατσιών, στη Λευκωσία, πολύ κοντά στο Λύκειο της περιοχής, στο Εθνικό Πάρκο της Αθαλάσσας αλλά και στο Mall of Cyprus. Διαθέτει συντελεστή δόμησης 80% και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προχωρημένη διαδικασία διαχωρισμού. Η τιμή πώλησης του οικοπέδου είναι €140,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία 5-υπνοδωματίων στον Αγ. Αθανάσιο, Λεμεσό

Η ανεξάρτητη αυτή κατοικία αποτελείται από υπόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο. Καλύπτει συνολική επιφάνεια 600τ.μ. σε συνολικό εμβαδόν γης 926τ.μ., ενώ διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Στην αυλή υπάρχει πισίνα σε ημιτελή μορφή. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1,050,000. Για περισσότερες πληροφορίες και τρισδιάστατο βίντεο ΕΔΩ.

Παραθαλάσσιο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στον Ποταμό Γερμασόγειας, Λεμεσό

Το διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων διαθέτει εσωτερικό χώρο 181τ.μ. και 20τ.μ. στεγασμένες βεράντες. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Γερμασόγειας και περιτριγυρίζεται από εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Επωφελείται κοινής πισίνας και έχει δικαίωμα χρήσης αποθηκευτικού χώρου και 2 χώρων στάθμευσης. Η τιμή πώλησης του διαμερίσματος ανέρχεται από τα €1,150,000 τώρα στα €925,000. Για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 3-υπνοδωματίων στη Χρυσελεούσα, Λευκωσία

Το διαμέρισμα 3-υπνοδωματίων στον Στρόβολο διαθέτει εσωτερικό χώρο 171τ.μ., και 55 τ.μ. στεγασμένες και αστέγαστες βεράντες. Βρίσκεται σε μια πολύ περιζήτητη και γρήγορα αναπτυσσόμενη περιοχή που παρέχει διάφορες βασικές ανέσεις, εξαιρετικές υποδομές και εύκολη πρόσβαση στο Nicosia Mall, στον αυτοκινητόδρομο και στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα πωλείται στα €265,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔύο νέα προϊόντα στην σειρά έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks
Επόμενο άρθροΗ πανδημία του Covid-19 επηρέασε το 73% των επιχειρήσεων