Η Κύπρος έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα

 

Τόσο η Εταιρεία LBE JIU JITSU AVC LTD όσο και οι Παραγωγοί  σε σημερινή τους ανακοίνωση δηλούν ότι τα όσα έχουν δημοσιευθεί σε βάρος των ίδιων και της εταιρείας τους δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα και φυσικά τα απορρίπτουν.

Οι παραγωγοί σε αντίθεση με την επιτροπή, το Υπουργείο Οικονομικών και την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχουν κινηθεί απόλυτα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, ενώ το μεγάλο και τραγικό σκάνδαλο που διαφεύγει από όλους είναι ότι η Κύπρος έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα δεδομένου ότι, ενώ η εταιρεία τήρησε όλους τους όρους των υποχρεώσεων της, το Κράτος δεν απέδωσε ούτε ένα σεντ στους χρηματοδότες του έργου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας είναι η απάντηση στην  Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών με κύριο θέμα την εξέταση της ειδικής έκθεσης που αφορά το Σχέδιο Προώθησης της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στην Κύπρο που συνεδρίασε την Πέμπτη 9.9.2021.

Η Εταιρεία και οι Παραγωγοί της ταινίας JIU JITSU έχουν ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες μέσω των Κυπριακών Δικαστηρίων έναντι των υπευθύνων και ως εκ τούτου δεν επιθυμούν να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν τα Όργανα της Δημοκρατίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «καλούν δε την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής να τους καλέσει ενώπιον τους και να ακούσουν τη δίκη τους εκδοχή επί των γεγονότων αφού είναι έτοιμοι να αντικρούσουν τις ατεκμηρίωτες δηλώσεις, σχόλια και δήθεν ευρήματα που εμπεριέχονται στη σχετική έκθεση της ελεγκτικής υπηρεσίας και που τέθηκαν ενώπιον της Βουλής».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του ΠτΔ στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της EUMED στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΗ Emirates εγκαινιάζει την πρώτη εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας αεροπορικής εταιρείας