Η Royal Caribbean Group μετά την εγγραφή πλοίου της στο Κυπριακό νηολόγιο και μετά την πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι Λεμεσού, ανακοινώνει ότι στις 14 και 15 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο κλιμάκιο της διοίκησης της εταιρείας, το οποίο θα πραγματοποιεί συνεντεύξεις για πρόσληψη προσωπικού.

Ο κολοσσός κρουαζιέρας αναζητεί δυναμικούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες, που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα του προσωπικού, με πολύ καλό πακέτο απολαβών. Επαγγελματίες με εμπειρία, θα τύχουν προτεραιότητας. Η Royal Caribbean ενδιαφέρεται να προσλάβει:

  • Aξιωματικούς καταστρώματος, Hλεκτρολόγους μηχανικούς, Φωτογράφους, φρουρούς ασφαλείας, ναυαγοσώστες, σεφ, cazino dealer – A, μάγειρες, καμαριέρες, επιτηρητές, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων, μπαρίστες, βοηθούς διευθυντές μπαρ, σερβιτόρους και υπεύθυνους σερβιτόρων, επικεφαλής μαγείρων και βοηθούς.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Royal Caribbean στη Λεμεσό, στην οδό Χριστοδούλου Χατζηπαύλου, 3036 (απέναντι από τον Μόλο).  Οι ώρες των συνεντεύξεων θα είναι από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις 14:00 μέχρι τις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο [email protected]

Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 25008900 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσεχείς συνεντεύξεις.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑνάκληση άδειας οδήγησης σε όλη την ΕΕ για όσους οδηγούν επικίνδυνα
Επόμενο άρθροΗ κοινωνία και οι μηχανικοί του τόπου στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του ΕΤΕΚ