Το εμπορικό πάρκο Neo Plaza το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την αλυσίδας υπεραγορών Pop Life.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λειτουργία της, η υπεραγορά, θα αποτελέσει το 19ο κατάστημα Pop Life.

Σε 1800τμ, σε ένα ολοκαίνουργιο και εργονομικό χώρο, όπου τόσο οι επισκέπτες του Neo Plaza όσο και οι καταναλωτές που θα έρθουν για ψώνια στην υπεραγορά Pop Life, θα μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται, σε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο, στις μοναδικά χαμηλές τιμές των υπεραγορών Pop Life.

Η λειτουργία της 19ης υπεραγοράς της αλυσίδας υπεραγορών Pop Life στο Neo Plaza εντάσσεται στα πλαίσια του νέου 3ετούς στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας για περαιτέρω επέκταση με νέες, σύγχρονες και εργονομικές υπεραγορές σε κομβικά  σημεία για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Αυτό που διαφοροποιεί τις υπεραγορές Pop Life   από τις υπόλοιπες υπεραγορές στην Κύπρο είναι η  τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε μόνιμα ασυναγώνιστες τιμές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός νοικοκυριού για τα καθημερινά, εβδομαδιαία αλλά και μηνιαία ψώνια.

Επιπλέον η  μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε είδη σπιτιού, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΕ, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται με μια μόνο επίσκεψη: φρουταρία, κρεοπωλείο, ντελικατέσεν, είδη υπεραγοράς μέχρι είδη σπιτιού και ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές. Και φυσικά, όλα σε εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

Neo Plaza: Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου θα αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜε Safepass και μάσκα στα μέσα μαζικής μεταφοράς
Επόμενο άρθροTo SHARK Energy Drink λανσάρει 2 νέες γεύσεις κάνοντας αρχή στην κυπριακή αγορά