Ο Lars Rasmussen θα επιβλέπει την επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια  

Η Ask Wire, η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων ακινήτων που ειδικεύεται στις αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της κυπριακής κυβέρνησης, συστημικών τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών και επενδυτών έχει πλέον εξασφαλίσει μια στρατηγική επένδυση από τον Lars Rasmussen, εξέχουσα προσωπικότητα της τεχνολογικής βιομηχανίας, εκ των συνιδρυτών των Google Maps και επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας (engineering) του Facebook. Ο κ. Rasmussen θα ενισχύσει επίσης στην Ask Wire ως σύμβουλος τεχνολογίας επιβλέποντας την επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια.

Η Ask Wire βοηθά τους πελάτες της να κατανοήσουν καλύτερα τις ιδιοκτησίες τους μέσω δεδομένων, επιτρέποντάς τους να βασίζουν τις αποφάσεις τους σε γεγονότα, να αυτοματοποιούν τη λήψη αποφάσεων και να παράγουν συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία προσφέρει αξία στις τράπεζες, τους ασφαλιστές, τους επενδυτές ακινήτων κι όσους επηρεάζονται από τα κριτήρια ESG, ενδυναμώνοντάς τους με αξιόπιστες ιδέες.

Κατανοώντας τα ακίνητα μέσω δεδομένων, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να λαμβάνουν καλύτερα τεκμηριωμένες αποφάσεις, να ενισχύουν τις πωλήσεις, να διαχειρίζονται τους κινδύνους και να βελτιώνουν τις λειτουργίες, οδηγώντας σε καινοτόμες στρατηγικές και λύσεις στον τομέα των ακινήτων.

Ο Lars Rasmussen δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μου για έναν κόσμο με μεγαλύτερη διαφάνεια και περισσότερες δυνατότητες. Η Ask Wire είναι πρωτοπόρος στη χρήση δεδομένων προσφέροντας διαφάνεια στον κλάδο των ακινήτων και, με τον τρόπο αυτό, δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Οι δυνατότητες για να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο είναι τεράστιες».

Ο Παύλος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ask Wire, δήλωσε: «Πιστεύω πως με τον κ. Rasmussen στο πηδάλιο, η Ask Wire είναι έτοιμη για τεράστια ανάπτυξη. Η καθοδήγησή του θα είναι ζωτικής σημασίας καθώς περιηγούμαστε στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της τεχνολογίας και προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Είναι τιμή μας να τον έχουμε στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή του θα βοηθήσει την Ask Wire να φτάσει σε νέα ύψη».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣτην καρδιά της Λάρνακας το δεύτερο ξενοδοχείο Mercure
Επόμενο άρθροΙδΕΚ: Έντονη κυπριακή παρουσία στο φεστιβάλ καινοτομίας SLUSH